Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kłopotliwa Myszka.

DropherS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na gwiazdkę rodzice podarowali mi nową myszkę do kompa o.O. Jest to myszka "A4TECH x4"

Niestety gdy ją podłączam nie działa :P Laserek się świeci ale myszka ani ruszy. Czytałem że trzeba zainstalować sterowniki, ale nie dostali ich razem z myszką. Szukałem na ich stronce, ale tam wgl nie ma nawet tego modelu. Ma ktoś jakiś pomysł ?.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wątpię że są do niej potrzebne sterowniki bo miałem już kilka podobnych myszek i nic nie trzeba było instalować.Spróbuj podłączyć do innego kompa wtedy będziesz wiedział czy myszka zepsuta czy od kompa.Przewodowa czy bez?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Te sterowniki powinny Ci pomóc.

Download

http://www.x7.cn/en/driver/X-7XX.zip

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b1e55c6e00c44744c5a459ea40c35aa35c4ad59148a97746d521f942bb772fc7-1324901603

1294477714-U1.png

Opublikowano

Przełącz do innego USB, nie wszystkie gniazdka posiadają odpowiednie natężenie prądu by zasilić myszkę jeśli na kablu.

Jak bezprzewodowa to nie sparowałeś nadajnika z myszką.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Slaba plyta glowna lubie miewac problemy z sygnalem na USB. sprobuj podlaczyc myszke do innych portow USB, jesli to nie podziala podlaczyc ja przez HUBa (z zasilaczem) do komputera zeby sygnal USB byl wzmocniony.

Ja kiedys mialem tak samo z kierownica - nie chciala dzialac na zadnym kompie, w serwisie dzialala tylko na dobrym laptopie. Znalazlem na to sposob - ucielem kabel i skrocilem go o 10cm i bylo lepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...