Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co do wykrywalnosci

dzejson92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam was pytanie co do TA

a wiec slyszalem ze jest bardzo wykrywalny i ze prawie zawsze dostaje sie za niego bana i zmienil sie system bana ze teraz zbieraja wszystkich bocacaych i robia mass bana

albo jak zrobic zeby byl mniej wykrywalny albo cos nie wiem jak to teraz dziala wiec pytam czekam na wyczerpującą odp za dobra odpowiedz oczywiscie "like"

Opublikowano

Witam mam was pytanie co do TA

a wiec slyszalem ze jest bardzo wykrywalny i ze prawie zawsze dostaje sie za niego bana i zmienil sie system bana ze teraz zbieraja wszystkich bocacaych i robia mass bana

albo jak zrobic zeby byl mniej wykrywalny albo cos nie wiem jak to teraz dziala wiec pytam czekam na wyczerpującą odp za dobra odpowiedz oczywiscie "like"

Moim zdaniem TA można spokojnie skillować gdzie nie ma nikogo bo nikt na ciebie nie wyśle raporta. W tibii jest taka zasada kapowanie i wtedy są mass bany :) To jest moje zdanie.

Zapomniałem dodać że jak skillowałem 2miesiące w jedym miejscu nie dostałem bana.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

ale mi chodzi o expienie i jeszcze jedno jak juz dostalem np 2 reporty i juz nie bd gral na bocie to jak b z banem ??

Miesiąc temu bociłem moim knightem <3 i miałem 3raporty i nie grałem wcale i tak dostałem bana :(

A jak sobie expiłem ręcznie i miałem 2 raporty nie dostałem wcale :P To było moim kochanym sorkiem <3

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Co do TA,tak jest to bardzo latwy do wykrycia bot,Damster jesli ciebie niezbanowali za 2 miesiace skilowania,trzeba przyznac ze masz troche szczescia,choc skilujac i stojac ciagle w tym samym miejscu wysylasz malo logów,wiec tez ma to jakis wplyw.

@top narazie "niewykrywalny" jest (...) ,choc ostatnio podobno poszla fala zbanowania 55 kont ,ktore uzywaly owego bota.

A co wykrywalnosci TA -nieda sie zrobic zeby byla mniej wykrywalna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...