Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gazetka mpcforum.pl nr 2

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się przyjemnie czytało gazetkę , więc można powiedzieć że mi się podobało. Jest o wiele lepsza od wydania pierwszego.

Opublikowano

Gazetka ogólnie mi się podoba.Jedyne co mnie wkurwiło to napisanie, że my(kiki,mizzer, ja , itd) odeszlismy.Sami wiecie że to nie prawda ale nie bd drązył tego tematu, mam nadzieje że makin mnie przywróci :) i nie tylko mnie...

Ogólnie coraz lepiej jest na forum.

Opublikowano

Gazetka ogólnie mi się podoba.Jedyne co mnie wkurwiło to napisanie, że my(kiki,mizzer, ja , itd) odeszlismy.Sami wiecie że to nie prawda ale nie bd drązył tego tematu, mam nadzieje że makin mnie przywróci :)

A mnie tam nie ma ;<

652601399840421198520.png

Opublikowano

Gazetka ogólnie mi się podoba.Jedyne co mnie wkurwiło to napisanie, że my(kiki,mizzer, ja , itd) odeszlismy.Sami wiecie że to nie prawda ale nie bd drązył tego tematu, mam nadzieje że makin mnie przywróci :)

Człowiek uczy się na błędach jakby nie było, nieprawdaż? ;)

@up

boś plebs. :D

w83od2.jpg

Opublikowano

Druga część trzyma poziom, szata graficzna poprawiona(chociaż nadal nagłówki - MPC, Wywiady idt. - są lekko rorpikselizowane i nie zmieniają się), jest parę błędów ortograficznych(obydwaj :P) i interpunkcyjnych i czasami składnia kuleje, Ale jak na drugi raz jest całkiem dobrze.

Treść - pierwsza część gazetki - nuuudy, wywiady - ten z Seldkiem, trochę za bardzo sztywny i tak jakby "wyreżyserowany", ale pewnie ja miałem tylko takie wrażenie. Ten z x070x całkiem na luzie, nie był "wyreżyserowany" i całkiem przyjemnie się czytało.

W sumie, jak na drugi raz, daję 6.5/10. Trzeba jeszcze co nieco poprawić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Gazetka dobra, ale jak dla mnie ta grafia dalej trochę rozpikselowana.

Wersja bez pikselizacji waży 40 MB. Komu by się chciało to pobierać : D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ogolnie nawet fajnie wyszlo. Wywiady nudne troche, standardowe pytania, wiekszosc mozna znalezc w profilu x070x'a, troche powinni bardziej popracowac nad pytaniami. SZata graficzna standardowa, ale ujdzie, Tresc na poczatku najlepsza byla, fajnie bylo sie dowiedziec czegos ;d Gratki

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wersja bez pikselizacji waży 40 MB. Komu by się chciało to pobierać : D

Mi, mam neta dobrego, w 10 sekund by sie pobralo.

Umieśćcie 2 wersje nr.3, w dobrej jakosci i rozpikselowaną :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gazeta super, czytało się przyjemnie i oprawa graficzna również niczego sobie.

Zaciekawiło mnie to że do 2012 planujecie zrobić serwery prywatne większości

znanych gier ;)

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...