Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetuje sie komp gdy włączam metin2 pl

korek120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem a mianowicie za kazdym razem jak włączam metin2 Pl to resetuje mi sie komputer. . Dzieje mi sie tak az przeinstalowalem Oprogramowanie (Windowsa). Pobralem go od nowa i takze nie pomoglo.

Opublikowano

Sprawdź czy masz zainstalowane poprawnie sterowniki graficzne :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

hehe xD komputer nie lubi jak grasz w metina xdd

@Topic

Moze tak jak eXe45 pisał że masz cos ze starami. A zobacz otwórz puszkę i sprawdz czy niema kurzu w wentylatorze lub gdzies ja tez tak miałem ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Pobierz najnowszego Micosoft .NET Framework 4 jeżeli tego nie masz być może to też od tego zależy, warto spróbować.

Download Tutaj:

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displayLang=pl

Opublikowano

Musisz zainstalować Service Pack3

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e

1356721310-U739101.png

Opublikowano

ServicePack 3 albo Microsoft C++ 2008 Redistrutable :)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Miałem to samo zaistalowałem Windowsa 7 i śmiga , ale takto zrób dokument tekstowy wpisz w nim metin2client.bin i zapisz jako metin2.bat wklej do folderu z metinem i uruchamiaj za pomocą tego, tak sie nie powinno zawieszać bo na XP mi sie tak nie zawieszało. Na twoim miejscu najprędzej zainstalował bym Windowsa 7 . Bardzo szybko wszystko chodzi. Pobierz Pirackiego ja mam pirackiego:) jeśli nie umiesz instalować Windowsa 7 nawet sie za to nie bierz bo trzeba sie natym znać chyba że bardzo dużo poczytasz o tym lub masz kolege/znajomego/brata itp który sie bardzo dobrze zna to powiedz aby Ci pomógł. Windowsa 7 pirackiego możesz pobrac z Polish Elite Board , Lub Chomikuj ale niestety na chomikuj jak to sie mówie można powiedzieć że to jest płatne musiał byś wysłać SMS'a za 2 zł i dopiero polecam mam z chomikuj. więc powodzenia życze miłej gry i każdemu wesołego nowego roku ;)

Opublikowano

Miałem to samo zaistalowałem Windowsa 7 i śmiga , ale takto zrób dokument tekstowy wpisz w nim metin2client.bin i zapisz jako metin2.bat wklej do folderu z metinem i uruchamiaj za pomocą tego, tak sie nie powinno zawieszać bo na XP mi sie tak nie zawieszało. Na twoim miejscu najprędzej zainstalował bym Windowsa 7 . Bardzo szybko wszystko chodzi. Pobierz Pirackiego ja mam pirackiego:) jeśli nie umiesz instalować Windowsa 7 nawet sie za to nie bierz bo trzeba sie natym znać chyba że bardzo dużo poczytasz o tym lub masz kolege/znajomego/brata itp który sie bardzo dobrze zna to powiedz aby Ci pomógł. Windowsa 7 pirackiego możesz pobrac z Polish Elite Board , Lub Chomikuj ale niestety na chomikuj jak to sie mówie można powiedzieć że to jest płatne musiał byś wysłać SMS'a za 2 zł i dopiero polecam mam z chomikuj. więc powodzenia życze miłej gry i każdemu wesołego nowego roku ;)

Jest tego dużo na forum.

Do tego możesz uzyć "Injector by PerX".

http://www.mpcforum.pl/topic/281762-tut-jak-obslugiwac-perx-injector/

Jeden z lepszych injectorów.

Doinstaluj .NET Framework 4.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...