Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] JUCHU SĄ PREZENTY :)

I*N*F*E*R*N*O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znowu prezenty a w nich cenne nagrody :) np rakiety UBER do wyrzutni mi IBot od północy 5 tyś rakiet nazbierał i 25 k Uri :DKurna szkoda że podwajacza nie mam ;(

a sekhmet jak zwykle poważny :[

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

8 h i 48 min:

1.320 energii,

1.360 skoków,

12.000 uberów,

63.500 urki

1.000.000 paliwka do pecika

dalej mi sie nie chciało patrzeć :)

To wynik na podwajaczu Jeszcze 15 h i 10 min zbierania więc duży zapasik będzie

Opublikowano

8 h i 48 min:

1.320 energii,

1.360 skoków,

12.000 uberów,

63.500 urki

1.000.000 paliwka do pecika

dalej mi sie nie chciało patrzeć :)

To wynik na podwajaczu Jeszcze 15 h i 10 min zbierania więc duży zapasik będzie

A na jakim Bocie smigasz ?

odalup78ab6.png

Opublikowano

Kurde ja dopiero od 9:00 zacząłem bocić ,ale za to do 24:00 musi być bot odpalony :D Nie ma innej opcji ^^ podwajacz się jednak przydaje ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

haha a ja dzisiaj w łóżku włączam komę, odpalam mpc, patrzę: temat o prezentach. Od razu cała krew z twarzy odpłynęła no nie odpaliłem bota, zimno mi jak cholera, zrywam się z łóżka, odpalam kompa, naciągam na kark koszulkę, odpalam dedyka a tam... Ibocik mi zebrał 1000 energii, 30k ubr, 40k ucb, 300k paliwa, 1000 kuponów. Od razu banan od ramienia do ramienia [okularów].

PS. Za 16 godzin bocenia złożyłem alfę, betę i gamme :D

Żeby nie było że spam: chodzi o to że dziękuję autorowi tematu i że super że są prezenty.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

w 11 godzin na Kbocie 1-2 z podwajaczem :

-4,5 mln kredek

-77k uri

-1500 JP

-2000 energii GG

-51K białej

-15 tys UBR

Jednym słowem jest zajebiście:D:D

boyka.jpg

Opublikowano

znowu prezenty a w nich cenne nagrody :) np rakiety UBER do wyrzutni mi IBot od północy 5 tyś rakiet nazbierał i 25 k Uri :DKurna szkoda że podwajacza nie mam ;(

a sekhmet jak zwykle poważny :[

Tak , powróciłem :D , i zaraz zjade sekhmeta i resztee z postami. To kwestia czasu.

I zabieram sie za prezeenty :D

Opublikowano

jak kiedyś na darmowym bocie licencja 24h mi się skończyła to mogę zbierać teraz? albo ktoś może podać gg i wytłumaczyć wszystko>?

Opublikowano

Inferno jakim cudem 6-7 i 20-21 jak co wtorek sa kontrole ?

Z tymii kontrolami to tak jak z promocjami w Biedronce typu 3 w cenie 4.

Opublikowano

No wybociłem sobie 150k urki 2k energii i podchodzę do kompa patrzę i pierwszy captcha od 2 tygodni :/ (2 tygodnie temu zacząłem bocić) nie wiem czy zrobić przerwę z boceniem czy dalej sobie zbierać ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

No wybociłem sobie 150k urki 2k energii i podchodzę do kompa patrzę i pierwszy captcha od 2 tygodni :/ (2 tygodnie temu zacząłem bocić) nie wiem czy zrobić przerwę z boceniem czy dalej sobie zbierać ^^

z tych skrzynek bardzo często wyskakują kody tak więc nie martw się, wkrótce przestaną wyskakiwać i na zwykłych juz nie wyskoczą :)

Opublikowano

z tych skrzynek bardzo często wyskakują kody tak więc nie martw się, wkrótce przestaną wyskakiwać i na zwykłych juz nie wyskoczą :)

Kumpel miał 1000 energi, co chwilę captcha wpadała, wyklikałem do 500 energii i captche przestały wyskakiwać ;f

@up do przewidzenia to było

Opublikowano

Kumpel miał 1000 energi, co chwilę captcha wpadała, wyklikałem do 500 energii i captche przestały wyskakiwać ;f

@up do przewidzenia to było

No jak ja miałem 1800 energii ponad to się wszystko wyjaśniło ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...