Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

exname

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ja mam takie pytanie dotyczące gry. Przestałem grać jakiś czas temu ze względu na hackerów.. więc moje pytanie brzmi czy dalej jest ich tyle jak kiedyś. Chciałbym wrócić do gry bo to jedyna która mnie tak wkręciła ale nie wiem czy opłaca się znowu bawić z takimi ludźmi. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Opublikowano

Hakerzy jak zawsze są i będą, ale wydaje mi się, że mniej.. grałem jakiś rok temu i było ich o wiele więcej niż teraz.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

tak jak up napisal

ale jak chcesz grac normalnie to wchodzisz na room'y 11+lv i jest normalna gra.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Hackerzy zawsze byli, są i pewnie będą. Osobiście wydaje mi się że jest ich mniej niż jakieś 6 miechów temu, ale więcej niż np. 1,5 roku temu. Do WarRocka zawsze się opłaca wracać. A jeśli Ci to tak bardzo przeszkadza, to sam troszkę zacznij hackować :D

Opublikowano

Cheaterów jest mniej niż wciągu ostatnich kilku miesięcy natomiast na roomach 1-10 są zawsze a na roomach już z lvl+11 albo 21 to nawet jak jakiś wbije to zostanie wykickowany bo problemem na 1-10 jest to że 'naby' nie przyciskają Y podczas Vota

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Hackerzy byli są i będą. Nie mam hackerów na 11lvl+ i na mapach nie takich popularnych jak marien..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Teraz jest dużo hackerów ale w porównaniu do warrocka rok temu to juz nie ma tyle opk ,jak są hackerzy to z wh albo 5 slotem ... graj na roomach +21 najlepiej a jak się trafi hacker zmień rooma albo jeśli sobie radzisz graj ;p Polecam warroka bez wzglęgu na ilość hackerów...

Opublikowano

Właśnie ponad rok temu było ich od ch@#a i przerzuciłem się potem na League of Legends. I tam nie ani jednego hackera... Może i to nie jest ten sam styl gry ale przynajmniej gra jest wolna od tych chorych ludzi co psują sens gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...