Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z BattleLog

maximus6e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak... Zakupiłem BF'a i super... Stworzyłem konto na Origin i zrobiłem ta z grą, lecz teraz na Origin mogę zarejestrować się tylko za pomocą ID - nie maila i również Battle Log nie działa na ów E-Mail... Nie wiem co robić - jeśli możecie, pomóżcie...

u2q6.jpg

Opublikowano

No to pozdrawiam ^^ Napisz do supportu, napisz, że podczas rejestracji podałeś zły wiek i poproś o nowego cd keya. Podczas rejestracji z nowym cd keyem podaj wiek +18 oraz własny email a nie "email rodzica"... (facepalm?)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

To był mój E-Mail, ale chciałem, aby konto było 'pode mnie' :P OK - Na jakiejś konkretnej stronie jest to napisane, czy na głównej?

u2q6.jpg

Opublikowano
https://help.ea.com/en/battlefield/battlefield-3

oczywiście po angielsku musisz do nich napisać.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Dobra... Jest możliwość zmiany e-maila lub połączenia kont? Coś o łączeniu dostałem z wiadomością e-mail lecz nie widzę nic podobnego...

u2q6.jpg

Opublikowano

gdy połącze konta to będę mógł używać 2 e-maili, i zaloguję się w ów sposób na BL :P

u2q6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...