Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cabal VirtualBox Error code 114

MiiszaLu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. proboje odpalic cabala na wirtualnej maszynie, robilem wszystko...firewalle, zmiana mocy wirtualnej maszyny, nic nie pomaga, przy każdym odpaleniu gry po załadowaniu gg odrazu wyskakuje bład error code 114. Umie ktoś albo zna tutka jak odpalić cabala na VM ?

Czy czasem gg nie ma problemów z internetem w wirtualnej maszynie ?

Opublikowano

UUUUUU z tym może być ciężko ;) Mało osób tutaj się zna na takim czymś ( Napisz na orginalnym forum cabala) Tam powinni CI pomóc. Oczywiście mogę się mylić, zobaczymy czy ktoś odpowie. Spróbuj z tym gg.

Kappa.

Opublikowano

ja odpaliłem cabala na wirtualnej maszynie virtualbox z systemem xp-sp2, i w systemie gospodarza,ale nie wszystkie wersje cabala mozna tak uruchomić, bo wyskakuje monit o uruchomieniu w maszynie wirtualnej, nie robiłem też prób na cabal eu online tego sposobu tylko na prywatnych zawirusowanych klientach cabal

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mój kolega miał coś podobnego, napisz do Supportu cabala oni na pewno Ci pomogą, poczekasz 2-3 dni na odpowiedź od nich.

1325710655-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...