Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem a crashami

rudy091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam taki problem po reinstalacji systemy

a mianowicie po zalogowaniu się na postać po 5 sec dostaje crash wywala mnie do pulpitu

i tak za każdym razem

xp sp 3

procek 2x2,13

ram 2gb

adeon x1600

mam nadzieje ze ktoś pomoże

Opublikowano

Ciekawe, a spróbuj obniżyć sobie wymagania graficzne w opcjach. W dodatku jak będziesz się logować w mieście wciśnij "v".

1334497071-U17330.png

Opublikowano

już i tą opcje spróbowałem grałem na najwyższych jak i najniższych i dalej to samo

teraz od nowa pobieram klienta może coś źle się działa

po tym jak mi craszuje wyskakuje mi okienko z parametrami kompa z zapytaniem czy ma wysłać

Opublikowano

dobra zrobilem pare prób i innymi postaciami po poprzenosilem sie do hotan i to samo

czyli co karta grafiki do wymiany czy tylko stery , dodam ze na dużo czasu grałem na gorszych parametrach i takich problemów nie miałem

Opublikowano

wsumie to moze byc to bo skleilem silka z 2 wersji bo mialem stara wersji instalki . a z 2 kompa wziolem media.pk 2

ale jakby bylo media to czy aktualizacja by temu nie zaradzila?

Opublikowano

wsumie to moze byc to bo skleilem silka z 2 wersji bo mialem stara wersji instalki . a z 2 kompa wziolem media.pk 2

To nie mogłeś o tym napisać wcześniej ? No weź pomyśl, jak można wymieszać dwa różne clienty ? facepalm.gif

Ściągnij od nowa cały klient, odinstalowując grę i usuwając potem resztki po nim, czyli cały pozostały folder "Silkroad" w Program Files. facepalm.gif

Opublikowano

noto tak instalka zrobiona

pol dnia bylo dobrze w mieście jak i na expie , ustawienia na maxa i na low

jakis czas temu znowu sie wylącza i to przy zwyklym expie

Opublikowano

jak sie wyłączy wyskakuje mi okno z parametrami komputera i pyta czy wysłać do joymaxu to jakiś raport o błędach czy coś w tym stylu

dobra na 99% problem roziwązałem , nie byla to karta a ni stery do niej problemem był źle dobrany ram

pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...