Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]HeroCraft-serwer dla ciebie !

gabi122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę co 5 sekund z myślą "Już jest!" a tu You are not white-listed on this server! :D

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

Piszę podanie według mojego wzoru, tutaj :)

Imię - Agata

Nick w grze - Alanthalasa

Wiek - 14

Znajomość pluginów - 7/10

Miejscowość - Inowrocław

Co chcesz wnieść na serwer - Więcej budynków, miłą atmosferę, jeszcze więcej miłej atmosfery i jeszcze więcej budynków... I coś jeszcze, tylko muszę się zastanowić :)

Napisz coś o sobie:

W Minecraft gram od początku wakacji. Jego świat poznawałam w trybie creative, przez co umiem się nim dobrze posługiwać. Jestem kreatywna, śmiała i nikogo nie przezywam bez powodu, mimo mojego wybuchowego temperamentu. Kocham wszystkie zwierzęta, przy czym posiadam jednego psa. Byłam moderatorem na 1 serwerze, na 2 niedoszłym (składki, których nie jestem w sprawie płacić z powodu trudnej sytuacji finansowej), oraz na 1 administratorem, nadal na nim jestem, choć nie ma to sensu. Tam po prostu nie ma graczy. Nie popełniam rażących błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania,

Alanthalasa

Opublikowano

Składam podanie widząc, że serwer ładnie się zapowiada.

ImięL Tomasz

Nick w grze: Wypukany

Znajomość pluginów: może nie 10/10 ale większość znam 9/10

Miejscowość - Radzionków

Co chcesz wnieść na serwer - Chciałbym wnieść kulturę na serwer, zbudować coś dla graczy (typu. bloki czy coś takiego, hotele), pilnować kultury bym chciał i wspomóc serwer na początek oczywiście.

Napisz coś o sobie:

W Minecrafta gram dosyć długo, lecz z przerwami, lecz teraz jestem pewien, że nadaję się na to stanowisko i wiem, że poprostu ogarnę. Mam dobrą ortografię, jestem kulturalny, wydaje mi się, że dam się lubić. Interesuję się informatyką, bawię się trochę C++, ale jestem dopiero początkujący, trochę znam lua i tak dalej. Chociaż nie miałem moda na wielu serwerach, wiem, co znaczy pełnić tą funkcję i wiem, jakie obowiązki ma moderator. Mam ogarniętego cuboida, worldguarda i inne plugi typu /weather, /time. Wiem jak robić cuba, wiem jak wyrównywać teren, kopiować itd. Wydaje mi się, że to już wszystko, proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Wypukany

@edit

Co się dzieje z serwerem?

Opublikowano

Czemu serwer nie działa? Wbijam i mi się "End of stream" pokazuje.

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

Polecam jak najbardziej serwer! Miła administracja, pomocni gracze, zawsze uprzejmie odpowiadają na zadane pytania. Nic tylko wchodzić i grać!

Opublikowano

Dziękuje wam wszystkim, ale mamy problemy z craft serve... już za niedługo zmieniam hosting i będzie 50-100 slotów i bez lagów. Przepraszam za wszystkie usterki, Gabriel2674

Opublikowano

Polecam serwer, gdyż trochę na nim gram i zaświadczam, że są tam mili ludzie którzy pomogli mi pobić mój życiowy rekord :)

Ja też złoże może podanie >>

Imię: Maciej

Nick w grze: trek01

Znajomość pluginów: hmm... 7,5/10

Miejscowość - Szczekociny

Co chcesz wnieść na serwer - Chciałbym wnieść kulturę, która i tak tam panuje. Lubie też budować, chociaż bardziej planować rzeczy... Atmosferę i może Ognisko Domowe o.O ... I wszystko to co dobre dla serwera by było.

O sobie:

A więc... Nie wiem co napisać, a więc może się wydawać to troszkę sztucznie:

Lubię minecrafta, zacząłem przygodę z nim od wersji 1.3 z tego co pamiętam... Moderatorem byłem na paru serwerach...

Pluginy nawet czaję chociaż, cały czas je zgłębiam... Ogólnie interesuje się Muzyką (gram na tenorze <szpan>), Językiem html i filmami oraz książkami (kto czytał Percy'ego Jacksona Łapka w Górę!)

No i to koniec... A i polecam serwer i po przerwie świątecznej polecam go znajomym minecraftowym...

PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...