Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mymetin

inkfizytor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może wytłumaczyć mi o co chodzi?

godzinę temu miałem postać - ninja, lvl w sumie nieistotny, ale 60+

teraz natomiast w menu wyboru postaci mam tylko woja lvl - uwaga "0" i nie da się na niego zalogowac...

Ktoś wie co jest tego pzyczyną?

Jak na tym samym koncie zrobie nową postać to działa normalnie - znaczy ma ten 1 lvl i da sie grać...

Opublikowano

gm ci postać zbugował ale juz nie masz co grać zpewne jak nowe zrobisz to za chwile tto samo bedziesz mial ja tez sie przed chwilą dowiedzialem ze mam zbugowane postacie xD

Opublikowano

NIE NIE DA SIE ja stracilem boga +9 nocke zarwalem zeby kupic a te ****** mi zbugowali postac

na ich forum napisze ze pozalują za to co zrobili teraz na Mymetin2 s1 s2 będę co chwile serva wylanczal bugiem az padnie i je ba ne chinole sobie nie pograją

Opublikowano

grając tam wiedziałes, że tak może być, prawda? więc niejako wyraziłeś na to zgodę, a takie zachowanie niespecjalnie Ci w czymś pomoże ;p

Proponowałbym raczej wyjśc na spacer, ochłonąc, a potem znaleźc inny serwer do gry - bardziej to konstruktywny pomyśł, niż usilne niszczenie MyMetin'a xD

• Dodaj nową pozycję...