Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zostałaniesz połączony? Daje dużo lajków.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, mam metin2 gotowca, robiłem reinstala i wgl. I gdy chce się zalogować pokazuje mi się cały czas to okno i nic dalej. Za szybką pomoc daje 5 lajków.

86387824715579513697.jpg

Opublikowano

Mi tak się dzieje na wszystkich. Dodam iż zaczeło mi się tak robić po updatowaniu miesiąc temu, gotowiec był pobrany przedtem.

Muszę aktualizować torrenata, czy jest inne wyjście?

Opublikowano

Pobierz jeszcze raz metka (2008 , jeżeli nie jest to klient jakiegoś serva , a spolszczenie ) , jeżeli serwer ma swojego klienta pobieraj go powinno działać , ew. pobierz kamermod'a z tym serwer'em

:)

Opublikowano

zrob reinstal metka spatchuj ztorrentuj sprawdz ustawienia zapory i firrewala po tych czynnosciach powinno dzialac ew. przeczysc kompa CCleaner'em

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Mówiłem już że nie mam transferu i nie mogę dużo ściągać?

Czytać nie umiecie? Nie mógł by ktoś wstawić plików do pobrania które są po aktualizacji?

Opublikowano

A może pograj przez moda ?

www.metin2mod.tk

Żeby pograł przez moda musi mieć w pełni spatchowanego oraz storrentowanego metina.

Czytać nie umiecie? Nie mógł by ktoś wstawić plików do pobrania które są po aktualizacji?

Jaka różnica czy ściągniesz przez torrenta/patchera czy z normalnego hostingu? żeby zagrać nawet na modzie, musisz mieć spatchowanego całkowicie metina.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ja ci powiem co jest jaki net masz???,procek jaki masz, ile ram masz??

NET: 1mb z Orange

PROCESOR: AMD 3x 3,31 Ghz

RAM: 2GB DDR3

Zaintalowałem gotowca, spatchowałem, potem moda, pobrałem http://www.speedyshare.com/file/MNG2V/Index%22%5D i wkleiłem do folderu pack, po czym włączyłem za pomocą moda :)

Dziękuje, dobranoc. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...