Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uruchomieniem Battlefield 3!

misiek995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z uruchomieniem Battlefield 3. Dwa dni temu nabyłem grę, po instalacji, która przebiegła bez zarzutów, na początku (może dwa razy) wyskoczył błąd że gra została źle zainstalowana albo trzeba ją ponownie uruchomić, następnie również wyskakiwały mi błędy "błąd podczas uruchomiania gry". Po jakimś czasie przestały się pokazywać. Gdy chciałem uruchomić kampanię (wcześniej ściągnąłem wtyczki i ściągnąłem Patcha) na pasku zadań wyskoczyła mi ikona Battlefield 3. Kiedy próbuję ją odpalić pokazuje mi się biały ekran na pół monitora. Przez ten czas zainstalowałem już chyba wszystkie najmożliwsze sterowniki ale wciąż nic nie pomogło. Co mam z tym zrobić ?

Z góry dzięki za pomoc.

Mój sprzęt:

System Operacyjny : Windows 7 64 bit

Ilość Ram: 4Gb DDR3

Procesor: AMD Phenom II X3 710 Processor 2.60 GHz

Grafika: Geforce GTS 250 1Gb

Mocz zasilacza: 450 W

Opublikowano

4 Reinstal może coś dać. może gra za każdym razem się nie w pełni instaluje. podczas instalacji nic nie rób i wyłącz zbędne programy.

Opublikowano

Robiłem reinstal po raz kolejny ( czwarty) znowu to samo, nie wiem co może być tego przyczyna, sterowniki w porządku, sprzęt spokojnie udźwignie grę..., musi być jakaś przyczyna, proszę o kolejne pomysły....

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...