Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Audycja DJ Rekin] Niesamowite Widowisko, Musisz to zobaczyć!

DJ Rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie!

Dnia 26.12.2011 o Godz 18:00 będzie miało miejsce niezwykłe i przełomowe wydarzenie muzyczne, specjalnie dla Państwa Audycje Przeprowadzi DJ Rekin! DJ będzie grał muzykę różnego rodzaju ale przede wszystkim: Techno i Trance.

Gdzie odbędzie się audycja?

Audycja odbędzie się na jednym z serwerów głosowych TS3 [iP serwera: ts.myspeak.pl]?

Jak połączyć się z tym serwerem?

Wystarczy pobrać ten poradnik i postępować według jego wskazówek: http://www38.zippysh...87981/file.html

Skan do linku z VirusTotal:

http://www.virustota...591d-1324833256

Na jakim pokoju (kanale) odbędzie się Audycja DJ'a Rekina?

Audycja odbędzie się na kanale o nazwie [?] ??Techno/Trance?? 26.12 Godz: 18:00 (W razie problemów z odszukaniem kanału prosimy kierować się na kanał . Dyżurka

Nie może Cię tam zabraknąć. Wstęp Wolny. Zapraszamy wszystkich. Dobra zabawa - Gwarantowana!

Pozdrawiamy:

Administracja serwera głosowego ts.myspeak.pl

Zapraszajcie także swoich znajomych, aby nie zabrakło emocji!

Opublikowano

Beka, z tego.

Myślałem że jakiś turniej czy coś, a se wbił popuszczał muzę z "łinampa" i wsio. Całe te super extra mega hiper wydarzenie.

Opublikowano

Beka, z tego.

Myślałem że jakiś turniej czy coś, a se wbił popuszczał muzę z "łinampa" i wsio. Całe te super extra mega hiper wydarzenie.

Czy ty wgl. byłeś na tej audycji?

Bo twoja wypowiedź jest śmieszna, ponieważ:

po 1. to dj grał ponad 2 godziny

po 2. nie puszczał z winampa, bo cały czas nawijał do mikro pozdrowienia, czytał to co było na czacie

po 3. wyraźnie było napisane, że to jego audycja, a nie jakiś turniej, wszystko dokładnie opisane przez tego DJ'a

po 4. widziałem stronkę tego dj'a i on ma sprzęt, mixery audio i cdplayery, na których mixuje

po 5. wpisz sobie na YouTube dj rekin to zobaczysz

Szkoda, że tacy ludzie jak ty wypowiadają się w kwestiach, o których nie mają pojęcia. Znałem raz takiego kolesia, co zawsze gadał, że ma wszystko to samo co inni: np. ktoś gadał, że ma najnowsze nike ctr to on mówił, że też ma. A raz powiedziałem mu, że mam Call Of Duty 10 Pearl Harbor, to On powiedział, że też ma. Takie tylko klakierowanie. Szkoda takich ludzi naprawde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...