Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]ModLoader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem ze gdy inastaluje do minecrafta ModLoadera to po prostu gra mi nie chodzi wyskakują jakieś błędy lub po prostu jest czarny ekran. Mody bez wymagania Modloadera chodza mi . Testowalem wielokrotnie i gdy samego modloadera wklejam do minecrafta juz gra mi nie chodzi. Mody umiem wgrywac ,bo na laptopie wszystko mi dobrze chodzi. Czy ktos jest w stanie mi pomoc?? i rozwiazac moj klopot? Licze na wasza pomoc z tym piekielnym modloaderem

old-metin.jpg
Opublikowano

tak, nawet skopiowalem minecraft.jar z modami co dzialaly na laptopie na komputerze nie poszlo

old-metin.jpg
Opublikowano

zobaczylem i nadal nie dziala, a jak robie ss to w oknie z minecraftem widac czarny ekran ,chodz tak naprawde jest tamjakis blad i zaraz znika oraz sie wylancza ....

old-metin.jpg
Opublikowano

niestety nie da sie. Gdy robie ss widac zawsze tylko czarny ekran., w tym bledzie pisze cos o modach oraz pod tym ModLoader. Widzialem na internecie ze ktos mial bla i w nim wymienialy mu sie jakies mody.

old-metin.jpg
Opublikowano

albo sproboj jakos ten tekst co tam jest napisac moze cos wtedy zaradzimy ... a tylko mod loader masz wgrany czy z jakims modem bo jak z mode to nie modloader moze sprawiac problemy tylko wlasnie ten mod...Pozdrawiam

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...