Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] pliki, germany lub english

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję pliki english lub germany pod sf2010, w których usunięte są wszystkie misje biologa, oraz misje lvlowe 2,3,4,5 itd.. Jeśli takich niema to bardzo proszę, niech wypowie się osoba która wie które pliki musze usunąć

Opublikowano

Co za problem usunąć Questy na 1,2,3,4,5 lvl ? i biologa jeśli to biolog usuń wszystkie rzeczy zawarte w object przy ID npcta itd. Poszukaj w Quescie że idzie do tej itd. i pousuwaj potem reload q i gotowe :D

393.jpg

Opublikowano

ok dzieki fighter już sobie z tym poradziłem, wszystko pięknie tylko teraz jak chcę się zalogować do gry to pisze :

Zostaniesz połączony

Zostałeś połączony

Logowanie.. i po sekundzie wywala spowrotem, jak temu zaradzić ? Proszę o pomoc bo się już męczę 3godziny

Opublikowano

a normalnie ci się server włącza ? nie pisze ,że np. jakiejś części Questa nie ma ? czy Pisze jak zawsze jeżeli pisze wszystko ok to pokaż logi

393.jpg

Opublikowano

Właśnie wszystko jest w porządku, wcześniej wyskakiwały błędy ale udało mi się je naprawić i teraz przy logowaniu wywala, nawet niemoge wejsc do wyboru postaci. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...