Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sładać czy dokładać :D

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam laptopa który nadaje się do muzeum i pytanie do was:

lepiej dokupić sobie z 4 gb ramu i lepszy proc czy złożyć laptopa/kompa za ok. 1500zl

Opublikowano

jesli jest mozliwosc sprzedaj go komus/allegro za smiesznie tania cene i kup nowy pc/laptop

dokupowanie czesci to prawie to samo co kupno nowego moim zdaniem lepiej juz stary sprzedac

kupic nowy

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu się nie zastanawiał tylko od razu wybrał złożenie nowego pc które będzie lepszym pomysłem niż ulepszanie starego laptopa, co i tak Ci niewiele da.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Ja bym uzbierał i kupił nowego lapka , a jeżeli masz jakiś sentyment do obudowy tego to sobie kup części , takie jest moje zdanie ;p

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

a taniej wyjdzie z 4gb ramu 2 gigacherce (zapomniałem skrótu+jak się to pisze :D) laptop czy z 6-8gb ramu i jakiś dobry proc komputer? reszta to się za grosze kupi

Edit: bardziej polecacie kupić dobrego laptopa czy bardzo dobrego kompa? wolałbym żeby było tanio i na pc w domu zbytnio miejsca nie ma :/ chociaż znalazł by się. jeszcze takie pytanie mam narazie 300zł kupować powoli części czy uzbierać z 2000zł i kupić all fastem nówkę. Mama mi mówiła że lepiej ta 2 opcja ponieważ zanim all uzbieram to to co 1 kupiłem bd stare i wstyd bd mieć.

Opublikowano

oczywiście że lepiej kupić nowego bo jak być chciał podrasować starego to być penie więcej musiał wyłożyć gdyż części do np DDR2 sa droższe od DDR3

Opublikowano

dobrze ale czy opyla się bardziej po kolei kupować części z 2 lata czy czy czekać 2 lata aż uzbieram jeszcze jedno bardzo strace na popularności gdy bd zbierać puszki na kompa? <żart ale odpowiedcie>

Opublikowano

a ile bd musiał dać za kompa 6gb ram dobry procesor a reszta byle była :D

Opublikowano

Składaj nowy... części do PC to teraz groszowe sprawy : )

Dysk 1TB 500/600 zł

i5 2500k 900 zł

HD7970 3000 zł

Fajne groszowe sprawy :)

Jaki budżet? Dobry procesor nie wystarczy. Trzeba mieć też porządną mobo, gpu i porządniejszy zasilacz renomowanej firmy.

Opublikowano

dysk może być malutki z 300gb wystarczy chce takiego żeby mi gry szły ile by daliście przy ograniczonym budrzecie bo zarabiam średnio 100zł w 3 mieś więc ciężko :/

ile by kosztowało:

300gb dysk

4gb ram

2ghz

średnia karta graf

+ reszta

ile bym musiał wydać? zbierać puszki żeby zarobić?

Opublikowano

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=45383

Cena bez dysku.

Możesz podobny zestaw z używek zrobić, to może taniej będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...