Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd po wpisaniu passów

chubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam poważny problem. Mianowicie, nie wiem czy to bug czy co ale jak wchodzę do gry i wpisuje wszystkie passy do konta to normalnie mnie zaloguje ale gdy wchodzę na stronę warrocka i wpisuje te passy to mi pokazuje błąd wpisywałem setki razy i teraz nie wiem bo to 45 lvl a dawno nie grałem i nie pamiętam @ . A nic mi po trickecie bo nie mogę napisać z tego konta co mam zablokowane ... ;/ Mogę coś jeszcze uratować?? czy już nic??

Opublikowano

Najprawdopodobniej jakiś błąd na G1. Zaraz sam sprawdzę i dam edita. Jeżeli logujesz się na stronie, najlepiej najpierw wyjdź z gry.

Jak dalej nic nie pomaga, spróbuj zalogować się poprzez maila, a nie ID.

#ED.

Loguję się normalnie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Wiem ze ty i inni logujecie się normalnie ale ja nie mogę tak wychodzę z gry itp..... i dalej jest to samo a jak gram to normalnie wszystko jest.....

Opublikowano

Jeśli nie chce ci się zalogować na g1, to możliwe jest, że musisz wykonać zmianę hasła, która jest obowiązkowa co jakiś czas, sprawdź czy podczas logowania na stronie nie wyskakuje ci żadne zapytanie "change password" coś w tym stylu.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

To może być błąd wywołany przez przeglądarke. Najlepiej Google Chrome lub mozilla firefox. Ja nie miałem na tych przeglądarkach takiego problemu..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Dawno nie wchodziłeś pewnie na strone WR.Ponieważ trochę temu było coś takiego jak reset haseł i do gry możesz się dostać ale na stronie nie.

Napisz do nich na adres e-mail i poproś o odzyskanie hasła.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

No to moje pytanie do Ciebie.

Czy do tego konta nie masz podpiętego drugiego?

Jeżeli tak to żeby wejść na konto na stronie, trzeba wpisać passy z głównego, a nie tego, które jest podpięte. W grze ta zasada nie działa, w przeciwieństwie do G1.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...