Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyjaśnienie] 3.500 rp "za free"

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmiana ip juz nie dziala trzeba czekac 24h zeby zrobic rp :( wiec cos sie dzieje i jutro moze byc juz po wszystkim

Opublikowano

i po co? wam to ? co to za zabawa powiem szczerze ze na początku tez chciałem ale później pomyślałem ze po co! co to za zabawa mieć wszystkie postacie rozumie łoł mam wszystkie to i tak trochę czasu zajmie nam zagranie każda ale wole mieć mniej postaci i grac dobrze niz mieć wszystkie i lamic

p.s powodzenia :)

Opublikowano

A jak ktoś miał full runy i sporo postaci? To trochę szkoda.

No szkoda, szkoda, ale kto nie ryzykuje ten nie zyskuje. Sam teraz falki se wypruwam żeby mi doładowało. Bo Error'y są.

Opublikowano

Freezują konto do spłacenia długu.

Równie dobrze mogą was pozwać.

Mają wasze Ip ,wystarczy do dostawcy zadzwonić.Spokojnie ,oni mają swoje sposoby.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ban to ban 30 lvl 2 tygodnie grania xD.

W T F!? 2 tygodnie! To chyba trzeba bez odchodzenia od kompa grać. Ja wbiłem 30 na NA w 4 miesiące, ale nie grałem dużo.

@top

dziwne, raczej sądem nie postraszą takiej społeczności, myślę , że będą bany lub cofka

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Mają wasze Ip ,wystarczy do dostawcy zadzwonić.Spokojnie ,oni mają swoje sposoby.

Już widzę jak TPsa im podaje dane swoich klientów ;d

Opublikowano

Już widzę jak TPsa im podaje dane swoich klientów ;d

Już widzę tych wkurwionych rodziców...

@Up

Riot o tym wie, to nie jest bug.

Nie zamierzają tego fixować.

Z tego co wiem jest to oszustwo finansowe.

Dodatkowo ,podajesz fałszywe dane ,co jest raczej wbrew prawu.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Już widzę tych wkurwionych rodziców...

NIe zobaczysz. :P Nie strasz mi tu użytkowników. :P Bo sami na Policje pójdą, tak ich strach zeżre. :P

Jak mówię najwyżej bany lub cofka.

Opublikowano

Teraz raz mi doładowało kupiłem sobie paczkę bohaterów ;d

Ale teraz same errory

Policji nie będzie bo to tylko wykorzystywanie błędów gry

możliwe tylko, że Riot za to zapłaci :)

1375207970-U250359.png

Opublikowano
If you make an RP purchase via Direct Debit, make sure the funds are available in your account.

If the funds are not available using the details you provided, we will ask for alternative correct details.

If you cannot provide these, the RP purchase and any purchased items will be removed from your account.

If this happens a second time, your account will be frozen until correct payment details are provided.

Demorphic

Debile są na tym forum ,naprawde.

Debet - (łac. 'winien' od debēre 'być winnym') - w bankowości debetem nazywa się ujemne saldo na koncie, które powstaje na skutek wypłacenia z tego konta więcej środków niż na nim było lub pozwolenie na wypłacenie większej ilości niż znajduje się na koncie. Najczęściej występuje wtedy w zwrocie "przyznano debet". Funkcjonuje podobnie do opcji kredytu. Po wykorzystaniu debetu, na koncie występuje stan ujemny, od którego naliczane są odsetki. Maksymalna wysokość debetu, wysokość oprocentowania stałego lub zmiennego, a także możliwy okres posiadania ujemnego stanu konta ustalany jest przez bank indywidualnie dla każdego klienta, najczęściej według takich parametrów jak: wiek, zarobki, rodzaj umowy o pracę, czas zatrudnienia, liczba osób w gospodarstwie domowym na utrzymaniu, historia kredytowa czy posiadanie mieszkania. Często wniosek o debet wysyła się internetowo, wypełniając pola z zapytaniami, a odpowiedź nadchodzi w ciągu kilku minut, ponieważ wnioski rozpatrywane są automatycznie.

Opublikowano

@UP

czyli z tego takich aż dużych konsekwencji nie ma, jeżeli tego nie zwrócisz to co zakupiłeś zostanie usunięte z twojego konta a także "zamrożą" twój acc. zamrożą jak zrobisz tak drugi raz

Opublikowano

Zakładając, że bugiem jest wykorzystywanie fałszywych danych do celu zarobku rp to najwyżej będzie ban.

Opublikowano

@sebos2

Dla tych co nie wiedzą:

Jeśli dokonasz zakupu RP poprzez Direct Debit,upewnij się, że środki te są dostępnena koncie.

Jeżeli środkinie są dostępneprzy użyciu danych które podałeś, poprosimy alternatywnie o poprawne dane.

Jeśli nie możesz dostarczyć tego, zakup RP i wszelkich zakupionych przedmiotów będą usuwane z konta.

Jeśli tak się staniepo raz drugi,konto zostanie zamrożone do prawidłowego ustalenia szczegółowych płatności są udostępnione.

Ale Sebos spójrz na to że to jest Bug i to nie jest jedyna osoba tylko kilka tysięcy graczy użyło tego buga.

Opublikowano

wydaje mi się że możesz zamknąć temat dopisując do pierwszego posta że jeżeli ta kasa się nie zwróci to usuną to co zakupiliśmy za rp a jeżeli zrobimy tak drugi raz to zbanują nam konto, to tyle

Opublikowano

@sebos2

Dla tych co nie wiedzą:

Ale Sebos spójrz na to że to jest Bug i to nie jest jedyna osoba tylko kilka tysięcy graczy użyło tego buga.

Przykro mi ,że twój mózg nie działa prawidłowo.

Lekarze nic nie poradzą.Używaj spacji.

Zakładając, że bugiem jest wykorzystywanie fałszywych danych do celu zarobku rp to najwyżej będzie ban.

Co nie zmienia faktu ,że mogą pozwać.

Opublikowano

już to widzę jak riot szuka kilka tysięcy pracowników aby sądzić się z kilkoma milionami ludzi ...

to nie realne , mogą ale po 1 zniszczy to im reputacje 2 zmniejszy ilość graczy 3 ucierpią finansowo na procesach :D

także nie ma szans na bany ewentualnie cofki , nie można wykorzystywać luk w systemie ale też samo ich wykorzystanie nie jest tak karalne

jeśli jest to wina firmy która się nie zabezpieczyła i nie sprawdziła rozwiązań , a ja też mogę powiedzieć że biorę debet na kogoś

NJxbd4x.png

Opublikowano

@Up

Wcześniej napisałeś, że mogą jedynie usunąć te RP

Ludzi kurwa nie przestraszysz

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Gra jest darmowa. Jeżeli chcemy możemy dobrowolnie nabywać przedmioty.

W Regulaminie niema żadnej wzmianki że trzeba płacić za gre to jest wina Riotu ponieważ nie zabezpieczyła odpowiednio tego sposobu zakupu.

Mam nadzieję ze tylko pobanują te osoby a nie nałożą na nie kary pieniężne ;/

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

@sebos2 kurwa jaki ty zjebany jestes, albo beda bany albo kurwa cofka zadnek kurwa sad, policja i placenie pieniedzy. KURWA WYJASNIONE JUZ JEST ILE RAZY WAM BACHORY TRZEBA TO NAPIERDALAC ?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cóż Riot wysłał mi wiadomość nie wiem czy tylko mi korzystałem z tego buga i napisał mi że wszystkie punkty riot i odblokowane postacie zostaną cofnięte i ew mogę otrzymać bana na 6 miesięcy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...