Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] tibia auto ...

gshssuhuhs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam problem dotyczący tibi auto najnowszej (pod tibie 9,41).. Otóż nie działa mi. Sciągnałem ją z tibiaauto.net.. Instaluje i robie tak jak się powinno przy każdej (przez administratora odpalam itp..) i wyskakuje mi przy wybieraniu unknow i daje ok i potem tibia version is mistmatch bla bla bla.. Przy wersji pod 9,40 też miałem ten problem.. Ale zrobiłem z tym kluczem i administratorem + z tą zgodnością (w7 mam) i działało.. Teraz robie dokładnie to samo i nic ... Prosze o pomoc.

Opublikowano

Zrób tak: Odinstaluj Tibie i TibieAuto zrób ten klucz od nowa, zainstaluj Tibie i TibieAuto i przenieś pythona zrób zgodność z windows xp sp3 i ustaw zeby uruchamial jako administrator i zresetuj komputer i odpal Tibie i TibieAuto i powinno działać.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ok sprawdze i dam znać.

A ten klucz mam przed zainstalowaniem tibi i tibi auto zrobić? czy obojętnie kiedy.

Przed instalacją, powinno to pomóc jak opisałem wyżej :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Dalej nie działa ;/.. Odinstalowałem Tibie i Ta, potem zrobiłem z tym kluczem.. Zainstalowałem Tibie i Ta z trybem zgodnosci i uruchom jako administrator miałem już samo zrobione ... przeniosłem Pythona i zrestartowałem PC i włączam i nic ;/ dalej Unknow inne cyfry tylko .. I tibia mistchmath i takie tam./

Opublikowano

Dalej nie działa ;/.. Odinstalowałem Tibie i Ta, potem zrobiłem z tym kluczem.. Zainstalowałem Tibie i Ta z trybem zgodnosci i uruchom jako administrator miałem już samo zrobione ... przeniosłem Pythona i zrestartowałem PC i włączam i nic ;/ dalej Unknow inne cyfry tylko .. I tibia mistchmath i takie tam./

Przeniosłeś pythona do folderow Tibii i TibiaAUto??

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Tak .. próbowałem kilka razy ://... Bo tego keya to mam tego starego z tibi 9,40 auto, to może byc ?

Btw. ta tibia 2.16 Auto była przecież pod tibie 9,40* .. :O pod 9.41* nie powinno byc 2.17?

Opublikowano

Tak .. próbowałem kilka razy ://... Bo tego keya to mam tego starego z tibi 9,40 auto, to może byc ?

Btw. ta tibia 2.16 Auto była przecież pod tibie 9,40* .. :O pod 9.41* nie powinno byc 2.17?

Pod tibie 9.41 jest TA 2.16.1 Jak dobrze pamietam.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nieee :l. Tylko niewiem jednego, dlaczego jak odinstaluje t.auto i zainstaluje znów to mam ustawione już by uruchamiał jako administratora .. i ta zgodność też ?;l

Mam prośbe mógłby ktoś jeszcze raz opisać dokładnie co i jak zrobić (wraz z linkami, byłym wdzięczny) usune all i wtedy spróbuje kolejny raz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...