Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o radę

lekamillo21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Chciałem się od was dowiedzieć czy istnieje serwer na którym otrzymujemy darmowe silki, lecz nie chodzi mi o serwer pod PVP. Chodzi mi o serwer zwykły tzn. żebym mógł robić wszystko od zera (0) ważne jest tylko aby serwer był z darmowymi silkami, a wiem, że takie istnieją, a sam nie mogę znaleźć odpowiedniego więc myślę, że mi pomożecie. ZWYKŁY SERWER + DARMOWE SILKI. Dzięki z góry, pozdrówki !

zbyt duża sygna

Opublikowano

Siema, Chciałem się od was dowiedzieć czy istnieje serwer na którym otrzymujemy darmowe silki, lecz nie chodzi mi o serwer pod PVP. Chodzi mi o serwer zwykły tzn. żebym mógł robić wszystko od zera (0) ważne jest tylko aby serwer był z darmowymi silkami, a wiem, że takie istnieją, a sam nie mogę znaleźć odpowiedniego więc myślę, że mi pomożecie. ZWYKŁY SERWER + DARMOWE SILKI. Dzięki z góry, pozdrówki !

Istnieją? To pokaż mi bo ja pierwsze słyszę.

Opublikowano

Serwer z darmowymi silkami raczej bedzie tylko na hamaku , ponieważ ktoś musiałby naprawde nie mieć co robić z pieniędzmi gdyby kupił dedyka i dawał darmowe silki ;q

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Po części tak, zapomniałem, że utrzymanie stabilnego serwera wiąże się z opłacaniem go... mój błąd, lecz żyję w nadziei, że ktoś zna jaki taki w miarę fajny serwer, :))

zbyt duża sygna

Opublikowano

Jets taki server Plasma sro.

Stoi na plikach blackrogue cap jest 100 na start dostajesz 2.000.000 darmowych silków.

Raty sa x30 wiec nie jest to pvp server.

tu masz linka: http://tlh.us.to/

Opublikowano

Dzięki ziom!

Jakby ktoś jeszcze słyszał bądź wiedział cokolwiek o podobnych serwerach proszę dajcie znać tutaj.

zbyt duża sygna

Opublikowano

jest 2m silków ponieważ są testy.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...