Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj jakis hlvl mnie oscamował miałem glavie sosa +3 z dobrym phy atakiem i troche blue napisał czy sprzedam go za 40kk pomyslałem ,że za mało zaproponował 50 więc zgodziłem się na 60 on też kazał podejsc pod stable w hotan i dał trade daj 60kk ja glavie daje confrim on daje czy do kolegów dodać odrzuciłem i on też confrim i po trade patrze w inv nie ma glavi ani kasy.... :/ wiem jestem hardcorem ;d wiecie jak można odzyskac( to pewnie nierealne) lub chociaz napisac raport do gma z prośbą o zbanowanie tego gracza?

Jego nick jak by co: HelllMaker

z góry dzieki

Opublikowano

bo frajerem jesteś ^^ :P a tak co do tematu gościu wiedział pewnie o bugu w wymianie I dałeś się wjebać .NA przyszłość all interesy rób z otwartym stalu.

@edit nie odzyskasz już tego :P wiem z doświadczenia

Opublikowano
Ej sam jesteś frajer ; / po ch** wyzywasz ..?!

Nie lepiej odpowiedzieć normalnie normalny człowiek..

spokojna twoja rozczochrana nie mialem na mysli frajer frajer tylko ze nie wiedziala o tym bagu i wypadl jak swliwka w kompot :P

Opublikowano

Hmm ? Od kiedy dodawanie do friends to bug ... Jak bylem newbie to stracilem tak moj elixir weapon . Do dzis odrabiam straty ;)

No nic nie zrobisz . Straciles kase i juz . Czlowiek uczy sie na wlasnych bledach !

20358.gif
Opublikowano

a chuj to obchodzi nas ze ktos Cie ojebal -.-'

nie tylko ciebie ojebali napewno i nikt nic nie pisze wiec to jest zwykly spam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...