Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura WP - S26

KitKetowyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę dziś zacząć grę na Solarze s26, surą wp + buffek, mam na start 68 smoczych monet bo wiecie jak to ze sponsorpayem. :) I gdzie dobry zarobek bym miał i co kupić w is? Czy na 10 lv iść m3 czy metki na 12 lvlu w m1? :>

32563.png5413.png

30579.gif35022.gif

11451.png24382.jpg

3333.gif31891.jpg

40228.png

Opublikowano

Metki :) może zawsze wylecieć ku aura miecza warta 55kk - 65kk. możesz także zrobić to i tamto ;D

| exModerator Metin2 |

Opublikowano

Na Solarze, przy obecnych cenach myślę, że 10 lvl do m3 - duża szansa na drop RIB'a. Odnośnie IS - na tak małym lvl' u nie radzę nic kupować i zachować to sobie na większy poziom - na pewno przyda się bardziej :)

Opublikowano

Z tą ceną około 55k to mnie rozbroiliście. Aura chodzi w okolicach 1kk. Jak dla mnie możesz jedynie kupić przepustki i ciśniesz do V2. Zbierasz drop. Jedna przepustka to około 1kk. Ale to do końca tomboli będzie opłacalne (nie dużo :D )

Opublikowano

Mi na 2x dropie na 2 postaciach do 20 lvl tylko koziki wypadły z mobka .. polecam metki :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Poczatkowo jak zawsze zakup rękawice zlodzieja podrop trochę na metkach w m1 potem skocz do m3 ... doexp 35 zostań i metiny zazdry rozwalaj

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

podrop troche w m3 jesli nic nie leci idz do m1 dropic nazbieraj kasy zeby kupic eq na 18-21lvl +9 chodzi o tygre , szeroki , zelak , 5katna i idz wbijaj 35 na ezoty tam moze poleciec rib wbijesz 35 robisz boja expisz tak do 45-50 lub wiekszy w m2 nie oplaca sie az tak dropic bo same ku tam leca ;x wtedy masz np. 47 lvl idziesz na metki twardosci / Diabla i tam to jest drop z rekawica :)

Opublikowano
może zawsze wylecieć ku aura miecza warta 55kk - 65kk. możesz także zrobić to i tamto ;D

wyjdź z tematu i nie pisz bzdur.

nic nie kupuj narazie,jak będą szkaty w Isie z których pieczęcie/kamyki itd będą lotać to kupisz.

w EQ +3/4 nie dasz rady w m3 więc z rękawicą praktycznie nic nie dropniesz.

65989911309456598087.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...