Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak hasła do konta. Inna możliwość wbicia się na konto?

BlueManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż witajcie, bla bla bla.

Dawno temu miałem sobie konto i ustawiłem sobie na nim hasło jako spacje.

I teraz kiedy przypominam sobie hasło, nic nie wyskakuje co jest równoznaczne z brakiem hasła.

Popróbuje z różnymi ilościami spacji, ale wątpie żeby się udało.

Jeśli istnieje jakiś sposób wbicia się na to konto to było by miło gdyby ktoś mi podał:

Posiadam tylko nick tego konta i świadomość że to moje konto na moim e-mailu.

"Skrinszot":

2nuojyg.png

btw. Posiadam inne konto na którym gram ale na tym był Goliath i mi na nim zależy. :]

Jeśli istnieje sposób na zdobycie ID tego konta lub wbicie się na nie to git, prosiłbym o odpowiedzi.

Opublikowano

a mozesz te spacje jakos zaznaczyc skoro juz masz to na mailu?:D w notatniku sprawdzalem i sie da tak zrobic, sprobuj i ty tak zrobic to bys sobie zmierzyl ile 1 spacja ma na oko na dlugosc i pomnozyl i wydedukowal ile ich tam moze byc;d

Opublikowano

Nie wiem, a nie pisaleś może kiedyś do pomcy technicznej z tego konta?

Tam na dole pisze ID. Btw. próbuj aż trafisz na STM, a nie TM. Będziesz widzieć

to po tym, że nie bedzie formułki tylko odpowiedź :) Wyjaśnij, że konto jest na twoim mailu,

nie masz jak znaleźć jego ID, i tak dalej.

Opublikowano

pck101:

No właśnie nie mogę zaznaczyć. :x

to nie wiem moze wez cala wiadomosc do notatnika skopiuj i w notatniku sprobuj zaznaczyc bo ja zaznaczalem puste spacje w notatniku.

a tak swoja droga to moze sprawdzaj te spacje poprostu i co raz to o 1 wiecej wciskaj albo moze nie ma zadnej spacji;d i nie masz hasla tzn wystarczy kliknac enter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...