Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byś przeczytał?

tsdek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od pewnego czasu chodzi mi po głowie napisanie powieści/opowiadania fantasy(przygodowej), znaczy mam już napisaną pierwszą część, pozostaje tylko oprawa graficzna i mogę wstawić(oprawa zlecenie w fanart). Przeczytaliście by owo powieść ? Mam mnóstwo pomysłów, dużo potrafię napisać, bez błędnie i części mogłyby pojawiać się co np. 2 tyg/1tyg. pisania książek/opowiadań/opowieści/powieści/baśni uczyła mnie pani, która napisała wspaniałą książkę, której już nikt nie pamięta... Zapraszam do wypowiadania się.

PS. Będzie to wersja komputerowa. jkby co.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

W tym poście popełniłeś pare błędów ortograficznych.

owo

bez błędnie

Popraw to :D

@ Chętnie przeczytam co wypociłeś, ale nie licz, że będziesz jak Christopher Paolini od 'Eragona'. : )

Opublikowano

Jak nie będzie to kolejna opowieść o "starodawnej przepowiedni" i "wybrańcu" to tak :>

Opublikowano

tsdek.(xaa).pl/przygody-leindeusa/czesc-pierwsza/index.html

to łapcie część pierwszą ;) Wiem grafika wielka, myślę że bez tej oprawy graficznej zrobić.

usuńcie nawiasy.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

za pomocą kamienia dusz to można w metinie wyciagnac kd defa a nie przywrócić wszystkich do życia ;f

Opublikowano

To jest jakiś chłam... Pomysł nawet i historia mały +. Ale jak napisałeś to gramatycznie, nie znasz dużo słów. Poczytaj słownik. Dla mnie to jakby 6 klasista pisał jakieś opowiadanie.

np. "Jego twarz zamieniła się w smutną" - Dobry poziom na podstawówkę... Na wstępie za dużo napisałeś. Mogłeś powoli Opisywać bohatera, jego rodzinę, a nie od razu wypisywać co się stało w przeszłości. Naliczyłem tu 4/5 "lecz" Mogłeś dać coś innego. Jest też "ale".

Dialogi twoje wyglądają tak:

- Twoja matka. Odeszła - powiedział z smutną twarzą.

Lepiej by wyglądało. np.

- Twoja matka... - Bob spojrzał w oczy biednego dzieciaka. - Odeszła.

Na wypracowanie z polskiego pisze więcej tekstu niż tu.

Opisuj bardziej wydarzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...