Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban :(

dawobr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć a więc tak na początku mówię że korzystam z Kamer Moda ale tylko i wyłącznie z Auto Potu oraz Kamerkę sobię oddalam do szukania metków no i to wszystko.A problem polega na tym iż ubijałem Metin Cienia z kolesiem no i ubiliśmy ale drop został skradziony przez DH no i ten koleś co ze mną ubijał mówił że to ja i zgłosił mnie na Supporcie.Czy GM może zobaczyć że korzystam z Kamer Moda i czy może mnie zbanować ? jak niestety tak to na ile ?? zapomniałem dodać że to nie tylko on mnie zgłosił ale dosłownie przed chwilą koleś pisał to samo,ale ja oczywiście DH nie mam.EQ przełożyłem na inne konto z innym mailem, no iszkoda mi tej postaci 46 lvl na S26 z bojowcem..

Opublikowano

Jedynie możesz napisać odwołanie + dowód jakiś a jak odrzucą to ban 20 lat ;]

| exModerator Metin2 |

Opublikowano

Wydaje, mi się że GM może ciebie zauważyć że masz KamerModa :D ale nie jestem pewny.

Radził bym ci eq przesłać jeżeli ci zależy bo nie wiadomo czy bana nie będziesz miał.

Co Do bana no to jeżeli używasz KamerModa być może możesz dostać bana na IP Nawet.

Opublikowano

IP mam zmienne. A co do EQ to jest przełożone i zobaczymy rano,no ale kurcze szkoda stracić te konto ;/ |

Dzięki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...