Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szkice

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucajcie tu soje szkice,rysunki.Ja dopiero zaczynam i proszę abyście ocenili te szkice(moje pierwsze wieć cudo to nie jest)

Kakashi

Luzak

Opublikowano

@Up

racja,zapomniałęm powiedzieć żę aparatem robiłem zdjęcia bo skanera nie mam więc sie nie trzeba dziwić

I jeszcze jedno,na drugim zdjęciu widać ucho kakashiego <xD> bo robione są w zeszycie

Jeśli znajde ładowarke do aparatu to może jutro wrzuce następny szkic sasuke w pierwszym stopniu transformacji czuli z takimi centkami.

Opublikowano

A tak z ciekawości,ile już rysujesz,czy dobrze ci idzie,ile szkiców oraz którego gostka?Może któregoś z sound five czy saia czy którego?

Opublikowano

jeśli możecie dajcie jakieś ocenki w skali 0/10 choć raczej nie przekroczą 3.Polecacie jakieś przedmioty do rysowania na początek?Nie lubie takich z wieloma detalami typu maski anbu xD

Opublikowano

Dzięki za to słowo dzieło ;Dale teraz będe miał egzaminy próbne więc czasu mała a to że jestem uzależniony od gry to jeszcze inna xDAle jak będe miał wene to coś naszkicuje.

Opublikowano

ja tam na kartkach tylko szkicuje projekty na bombę

wole puszkę niż ołówek

może coś wrzucę wam

jakieś litery MPC

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

2 zrobione ale wrzuce tylko jedno bo jak byście drugie zobaczyli to by was ...hm to do mogił wpędziło ;P

Sasuke

Zdjęcie robiłem komą a mam starą to jakośc nie będzie najlepsza.

Opublikowano

Fajnie ci to wyszło ^^A to ,,zaciemnienie'' robi swój klimacik xD

Opublikowano

A ja z innej beczki (nie anime itp.). To są rysunki które zrobiłem na lekcji historii (nie mieliśmy tematów o II wojnie światowej). Są one w 100% moej i jak ktoś nie wierzy to mu mogę wysłać zdjęcie zeszytu, w którym rysowałem.

Czołg 1

Czołg 2

Furgonetka

Ludek 1

Ludek2

Rzeźnik

Rambo

Czołg 3

Czołg 4

Wóz z Czarnobyla (moja pierwsza praca ^^)

POZDRO.

qrst2113901149h.png

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Opublikowano

Chyba jesteś fanem IIwojny ; PMi sie ugulnie podobają.

Opublikowano

I teraz zrobiłem szkic postaci budzącej wiele niepewności w naruto ;P

Haku

Zdjęcie niewyraźne bo robione komą(moja koma to shit SE K310i ;( )

Co do tej 1-ki to tam oznacza błąd dokładnie,że światło się tam odbiło i widać jak by w tamtym miejscu pusta kartka była.

Nie zadbałem o detale bo miałęm ,,wzięcie'' ale już chciało mi sie iść spać.Chyba za dnia dokończę.

Opublikowano

Narazie grzebe sie bo mam jakiś szajs na kompie i symantec co jakies 10 sek pokazuje komunikat o jakimś ataku a to jest wkurzające.Potem zajme sie detalistyką typu linia ciała po lewej bo w pewnym momencie jest chuda itd.Musze coś jeszcze z tymi włosami pokombinować bo jak dla mnie te po prawej lepiej wyszły ;P

Opublikowano

azerf xD za to ucho masz ode mnie 9,9/10 xD ogolnie fajnie :c ja bym nie zrobil 1/4 tego co ty :c

Opublikowano

Najgorszy szkic ; PNie zamieszcze go bo bym sie chyba ze wstydu powiesił.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

BOOSKIE 100/10 xD

Talent x10000 umiejętnośći x100000000000 pomysł x999999999999999

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...