Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Wina WarRocka czy komputera ?

Assior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko co do wymagań WR.

Mój komputer :

RAM : 4GB

Karta graficzna : NVIDIA GeForce 285.62

Procesor : Intel Core 2 Duo CPU E7500 2,93 GHz

System : Windows 7 / 32 bit

W opcjach w WarRocku mam wszystko na high ustawione.. 32 bit i 2 efekty woda i słońce.

Mam problem.. ponieważ WarRock mi się zacina ?;|

Nie mówcie, że z takim sprzętem nie mogę mieć wszystkiego na high ? <lol2>

Czasem widze kolesi jak przelatują przez ściany.. Gdy zaczyna się runda czasem muzyka się przycina..

W pierwszej rundzie czasami nie widzie nikogo przez pół minuty ?

To WarRock tak laguje ? Jak gram mam tylko gadu włączone i czasem Team Speak 3..

Assior = )

Opublikowano

Komp jest dość dobry, wiec to raczej nie wina jego parametrów. Najlepiej przeczyść go programem CCleaner i spróbuj przy wyłączonych zbędnych programach typu GG, Hamachi, TS :)

PS. A jaki masz internet??

Opublikowano

Jaki masz internet? może to wina przesyłania danych... dobra nie doczytałem pisałem posta na fasta i bzdure napisałem...

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

1 procek w 2 rdzeniami. Na hight detalach może ci po prostu niewyrabiać. Ja jak miałem 4x , 2gb ramu na hight mi nie szło. Spróbuj nacisnąć ctrl + alt + delete --> zakładka procesy --> warrock.exe ---(prawy---> Ustaw priorytet --> Wysoki albo czasu rzeczywistego. Lagi powinny być trochę mniejsze.

Ostatnio Warrock ma problemy z serwerami i WSZYSTKIM laguję niemiłosiernie. Pingi ostatnio wszystkich po 300-400, u mojego kolegi to samo mamy internet po 10mb/s

Możesz mieć słabe łacze internetowe / zapchane pobieraniem plików lub tym podobne. Ale ja mam podobne lagi, że biegają przez ściany, gdy strzelam z aw zabijam po 3 sekundach ( -.- ), a więc to po środku powinno wyjaśnić.

@down

Skoro 4 rdzenie to wina warrocka. Ostatnio im strasznie lagują serwery...

Opublikowano

Łącze internetu to 3,5 MB.

Procesor 4 rdzeniowy, nie 2.. pomyliłem się. *

Assior = )

Opublikowano

1 procek w 2 rdzeniami. Na hight detalach może ci po prostu niewyrabiać. Ja jak miałem 4x , 2gb ramu na hight mi nie szło. Spróbuj nacisnąć ctrl + alt + delete --> zakładka procesy --> warrock.exe ---(prawy---> Ustaw priorytet --> Wysoki albo czasu rzeczywistego. Lagi powinny być trochę mniejsze.

Ostatnio Warrock ma problemy z serwerami i WSZYSTKIM laguję niemiłosiernie. Pingi ostatnio wszystkich po 300-400, u mojego kolegi to samo mamy internet po 10mb/s

Możesz mieć słabe łacze internetowe / zapchane pobieraniem plików lub tym podobne. Ale ja mam podobne lagi, że biegają przez ściany, gdy strzelam z aw zabijam po 3 sekundach ( -.- ), a więc to po środku powinno wyjaśnić.

@down

Skoro 4 rdzenie to wina warrocka. Ostatnio im strasznie lagują serwery...

Ja na moim nab acc z cheatem nie mam zadnych lagów na inernational przy internecie 1mb/s. W wakacje ostatni raz miałem jakieś poważniejsze lagsy ^_^

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Detale gry High czy Low nie mają tutaj dużego znaczenia..

Możesz spróbować tego:

w trakcie gry wciśnij cltr+alt+delete -> procesy -> warrock.exe -> klikasz prawym i ustaw priorytet -> wysoki

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Komp na pewno wyrabia. Jak Ci pisałem oczyść kompa programem CCleaner. Graj bez włączonych zbędnych programów typu Hamachi, TS, Gadu-Gadu :)

Opublikowano

ja mam pytanie....

gdy chcę ustawić większy priorytet, to mi wyskakuje odmowa dostępu (mam win7)

co mam zrobić?

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

ja mam pytanie....

gdy chcę ustawić większy priorytet, to mi wyskakuje odmowa dostępu (mam win7)

co mam zrobić?

Mam to samo, co teraz trzeba zrobić ? Mam na głównym administratorze.

Assior = )

Opublikowano

Musisz posiadać uprawnienia administratora by to zrobić :)

Ja mam na komputerze tylko jedno konto, więc to musi być admin.

Czyli co mam zrobić, żeby mieć te te uprawnienia?

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano
Spróbuj: Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Wiersz polecenia -> PPM -> uruchom jak Administrator i w oknie konsoli wpisz: taskmgr.

By koleś z google.

Jak to zrobisz, wtedy spróbuj zmienić priorytet :)

Opublikowano

By koleś z google.

Jak to zrobisz, wtedy spróbuj zmienić priorytet :)

Dzięki, teraz działa :)

Nie gram na hackach

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Ktoś wie czemu na Interze jak zmienię priorytet hula ładnie, a jak zmienię w Koreanie np. na wysoki to musze prawie restartowac kompa albo czasami zaczekac 2 minuty, aż będę mógł z powrotem dac normalny ?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Mam Win7 i nigdzie w moim komputerze nie ma wierszu polecenia.. Szukałem wszędzie, po prostu nie mam go na komputerze. ;|

Assior = )

Opublikowano

START -> WSZYSTKIE PROGRAMY -> AKCESORIA -> WIERSZ POLECENIA

@down a to nie wiem ;p

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

No i nie ma tam tego.. już kiedyś cały komputer przeszukałem.. nie ma nigdzie. ;d

Assior = )

Opublikowano

#UP

Może przez przypadek go usunąłęś?

Komputer jest dobry. Może to być wina przesyłania danych. To też z ich strony, serwery nie wyrabiają..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

jesli nie znalazłeś go w akcesoriach to możesz zrobić tak : naciśnij i przytrzymaj taki przycisk na klawiaturze z ikonkom windowsa i nacisnij litere r powinno pomuc

jeśli nie to nie masz go zainstalowanego

<<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika

Opublikowano

@up

Dzięki wielkie. ;)

Mam to.. :D

Tylko, że jak wpisuję tam te `tskgmr` i dawam `ok` to pokazuje mi się menadżer zadań, próbuję ustawić ten cholerny priorytet i DALEJ TO SAMO.. No odmowa dostępu.. Główny i jedyny administrator.. CO ROBIĆ ?

Zauważyłem, że mam tak tylko z WARROCKIEM.. bo na przykład w Mozilla Firefox potrafię zmienić priorytet.

Assior = )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...