Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aimbot isnieje czy nie?

DeyJay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś z czystej ciekawości (03:43) pobrałem 3 hacki do BF 3 myśląc że zadziałają i pomoże mi to w czymś :)

Ale jak się okazuje u mnie na kompie to nie działa a na filmiku tak pokazuje się taki prostokąt i automatycznie celuje jak w CS 1.6..

Czy to jest wina tego że nie umiem ich obsługiwać? Czy tego że to przerabiane i nie istnieje?

A i znalazłem taki hack co musiał mi program hasło rozbrajać przez 3 godz i działał zaledwie 3-6sec a potem cały battlefield 3 mi się wyłączał.

Opublikowano

Po co do takiej gry czity chcesz uzywac? klucza Ci nie szkoda? mozesz mi oddac bo i tak punk buster szybko Cie zbanuje :)

Co do czitów to sa wykrywalne czyli takie co znajdziesz w necie, jesli chcesz miec w pelni dzialajacego to musisz zaplacic (na szczescie).

Back to BF3...

Opublikowano

Klucza mi nie szkoda bo nie dali mi:)

Odrazu dali mi origin i na ip mi zablokowali grę i tak byś nie zainstalował :P

Opublikowano

Punk Buster jest "nie sprawny" jak piszą na innych forach

offtop* jak zrobiłeś tę sygne z battlefieldem i całą twoją ranga?

Poza tym są serwy bez punka :)

Gość malutki688
Opublikowano

kolego lepiej uwazaj na takie wolne haxy z neta bo nie pb bedzie problemem tylko keylogger.

widzac twoje ratio domyslam sie dlaczego ciagnie cie do hackow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...