Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pr0rivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tego dość pisze do wszystkich adminów modów co mają mnie w dupie.

Tak tutaj scorp07 dostałem bana za wyzwiska na 3dni i bardzo dobrze. a ten noobski mod co gówno robi w tym dziale Combat Arms dał mi bana i nawet nie napisał za co żal mi go ja napisałem swoją palikacje bo tam jest syf nie pomaga ani nic a ty OMFG JEsteś botem nei wtrącaj się w nei swoje sprawy bo ci się coś stanie naprawde nie znasz moich kumpli z klubu.

Więc niech ktoś napisze. jakiś admin czy GM.

HACKS HACKS HACKSHax Hax Hax xD
Opublikowano

formalnie scorp07 zpostał odblokowany jeżeli nic nie jest napisane w dziale zbanowani znaczy to tyle co moderator nie wywiązuje się z obowiązków i formalnie tego bana nie ma jeszcze rozumiem zeby nie pisać o Januszy bo to logiczne za co ma bana

Opublikowano

Jedyny GM którego ta sprawa interesuje.

PS. Złożyłem aplikacje proszę zobaczyć. Złożyłem dawno. więc jest na 2 stronie

I proszę zamknąć temat a pr0riven ochrzanić.

o.O
Opublikowano
Ciekawe, że za multiacc nie masz bana..

Ciekawe czemu ci zabrali moda? Bo dlaczego? Napisz.

Mam niby konta które nie używam więc mogę mieć.

o.O
Opublikowano
OMFG JEsteś botem nei wtrącaj się w nei swoje sprawy bo ci się coś stanie naprawde nie znasz moich kumpli z klubu.

"nei" rozpierdalaj mnie, twoi 14 letni kumple z klubu mogą mi najwyżej naskoczyć, a tak w ogóle to jaki to klub? pedałów?

Pozatym widzę, że edytowałeś swoje podanie na moderatora po tym, jak zwróciłem ci uwagę na błędy takie jak gra w CA 3 lata..."tutki" też radziłbym ci zedytować bo są skopiowane z combatarms.pl, no a pominę to, że to nie tutki tylko opis gry(tut skrót od tutorial; tutorial - poradnik, a nie widzę tam żadnych porad).

Fajnie że został odbanowany za coś takiego:

Zamknij już tą morda kurwa mać. Wkurwiasz mnie już. Jesteś jednym jebanym botem. Więc zamknij ryj i jazda na swoją wieś. Jebany banned user.

Sry all ale mnie wkurwia ten ciul niedojebany kurwa mać.

Przepraszam jeszcze raz.

a i kurwa jebany bocie chodziło żeby znów ściągnął starsza wersje a nie kurwa jebany huju. I nie zaczynaj ze mną wojny bo ja kurwa cie zjadę że będziesz miał range Fucking Banned

Akurat ja go nie obrażałem tylko dobitnie zwróciłem mu uwagę iż spamuje, nie pomagając nikomu, ale pokazał swój zajebiście wysoki poziom jak na przyszłego moderatora(prawdopodobnie..), to można mu przyznać ;x

Ja też dałbym mu bana za multiacc.. sam się do tego przyznał:

Miałem konto inne z 2007 ale usunęli mi tryb postowania bo wtedy byłem dzieckiem co miałem 12lat teraz mam 14 i zmądrzałem... nie tak jak ty 9lat i pyskuje jakbym cie spotkał na ulicy szczeniaku to byś inaczej śpiewał....

@Up Thx za poparcie....

A i dzieci nie przeklinają.

Ciekawe czemu ci zabrali moda? Bo dlaczego? Napisz.

Mam niby konta które nie używam więc mogę mieć.

Kolejny twój błąd, ten temat został właśnie napisany przez konto, którego rzekomo "nie używasz" gratulacje...

Co do prorivena to nie wiem czy wiesz że są wakacje, i niektórzy wolą spędzać je z kumplami czy nawet z rodziną, a nie kurwa siedzieć 24/7 przy kompie spamując forum i grając w sapera. moderowanie forum to nie powinien być życiowy priorytet, jest wiele ważniejszych rzeczy niż użeranie się z bandą spamujących kretynów.

@down

wyczyść cookies ^^.

omfg.png
Opublikowano

Jak oni robią multi gdy są zbanowani :O

Jak ja miałem banana to nie mogłem zrobić multi :D

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.