Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą brata.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Brat dostał grę Auta 1 ( Cars tego Disneya ) , dobra all zainstalowałem i po wybraniu trybu gry ( Wyższy / Niski ) wyskakuje ładowanie i wyłącza się gra i pisze :

" Program cars.exe przestał działać " ... próbuję odpalić przez Administratora ale to nic nie zmienia ;/

* Gra oryginalna

* System Win 7

* Dodatki do gry ( MiniGry itp ) działają

Proszę o napisanie rozwiązania ,

Weźcie nie pierdo*** z tym formatem... gówno pomoże .... miałem 3 miechy temu , a po drugie mam takie zabezpieczenia że...

Zgodności ustawiam i też nie działa.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Odinstaluj gre, przeczysc kompa, zaktualizuj sterowniki karty graficznej itp. i ponownie zainstaluj gre ; )

Opublikowano

Weźcie nie pierdo*** z tym formatem... gówno pomoże .... miałem 3 miechy temu , a po drugie mam takie zabezpieczenia że...

Zgodności ustawiam i też nie działa.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie wiem nie znam się za bardzo na grach bo daawno w nic nie grałem,

ale z tego co pamiętam trzeba Cracka wgrać : > Wydaje mi się że to może być ten haczyk :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Nie wiem nie znam się za bardzo na grach bo daawno w nic nie grałem,

ale z tego co pamiętam trzeba Cracka wgrać : > Wydaje mi się że to może być ten haczyk :)

Crack na orygnialną grę? <haha>

652601399840421198520.png

Opublikowano

Szczerze to miałem ten sam problem z GTA SA ( oryginał ) i wychodziło gta.exe .... i wgrałem cracka i chodziło...

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Kurwa ty jesteś ślepy na win7 ta gra nie działa działą na xp/2000

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Kurwa ty jesteś ślepy na win7 ta gra nie działa działą na xp/2000

Ja mam Win 7 (Home Premium )

i mi działają wszystkie gry nawet 20 letnie... wtedy na pewno nie mysieli o systemie 2000/win 7 ..

problem kwi w czymś innym .

#edit

może w antywirusie dodaj tą gre do wyjątków ;D albo zainstaluj jeszcze raz

<3

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...