Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Playspan

crazy_student96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z rejestracja na playspanie. wszystko wpisuje dobrze i wyskakuje mi takie info :

There was an error with this request. Please try again later.

Mial ktos cos takiego i wie co z tym mozna zrobic oprocz czekania? Dodam ze probowalem na drugim kompie i to samo ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak sama nazwa mówi wystąpił błąd, bliżej nie okreśłony.. proszę spróbować później

@crazy_student96 chciałem cię tylko uświadomić, że nie ma po cą się zamartwiać i wyszukiwać jakichś rozwiązań jak wystarczy tylko poczekać. No, ale jeśli już rozwiązałeś to gratuluje.

@@crazy_student96 on chciał ci tylko pomóc, może to się przydać dla innego użytkownika więc te denne komentarze zachowaj dla siebie

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Probowalem na 2 kompach na mozilli, chromie i explorerze. Na kazdej to samo. Mam to od rana a chce sobie silvera zrobic. Jeszcze takie cos mam ze nawet na stare konta nie moge wejsc bo error wyskakuje ze nie ma konta

@kosik11

Twoja wypowiedz bardzo mi pomogla.. To to ja wiedzialem jak zobaczylem blad.

Ok rozwiazalem problem. Zmienilem ip na usa i poszlo. Do zamkniecia

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja teraz specjalnie dla Ciebie sprawdziłem i konto normalnie założyłem. Musisz wszystko wypełnić tak:

vjxl.jpg

Przepisz dobrze kod i zaznacz ptaszkiem opcje że masz ponad 14 lat ;) Najlepiej by e-mail był z gmail.com :P

@Down: Nigdy nic nie wiadomo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...