Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobywać kase na EG ?

ExperteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wy robicie że 4-5 dni gry i eq +18 ? :P

Jak zarabiać szybko kase na EG ?

Może gold hack hmmm ?

Prosze o Odpowiedz . :)

POZDRAWIAM MPCFORUM :D

Opublikowano

Ja mam MultiHacka i w nim mam opcje, że zabija moba kiedy na niego klikne myszką. No więc kupuję drugą bitwę, idę na potworki, zabijam je kliknięciem myszki i zbieram drop, nie chodzi o te pierścionki, zbroje, hełmy itd. które z nich dropią tylko jakieś zioła, kryształki itp. Potem po 2 godzinnym dropieniu mam tego ze 100 to 1 sztuke wystawiam po 200s i schodzi ładnie.

TrollololololololololooO!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja robie tak , że na evil i multi hacku wbijam spokojnie 79 , zbieram kase i duże kryształy. Kiedy mam 79lvl robie siudme czaso i cały czas pokonuje arona. Takim sposobem

zarabiam dosc sporo , gdyz siedze tam pare godzinek dziennie. W 2-3 dni stać mnie już na jakąś fajną bron , ale oczywiscie to nie koniec męki. Broń + 18 mi nie wystarczy , a

więc dalej chodze na czaso i gram na maszynach. Osobiście polecam ci ten sposób może męczący i nudny , ale po jakimś czasie zarobisz sporo.

Jeśli się mylę , lub nie potrzebnie spamuje (nowy na forum) to poprostu daj mi kopa w dupe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...