Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodMoon<Prosze admin przeczytaj>

Mr01dada01/Yonk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szacowana ilość graczy: 100.000 i więcej

Typ rozgrywki: czasu rzeczywistego

Reklamy: brak

Opłaty: wpłata poprawia jakość gry, lecz nie zyskujemy przewagi nad niepłacącymi,

Bloodmoon jest darmową grą, w którą gramy za pomocą przeglądarki internetowej. Producentem Bloodmoon jest twórca znanej i popularnej na świecie gry Shakes i Fidget firma Playa Games GmbH z Niemiec. Shakes i Fidget charakteryzują się ciekawą oprawą graficzną i prostotą rozgrywki. Na podobnej zasadzie działa Bloodmoon, rozgrywka została uproszczona tak aby gracze mogli się skupić na rywalizacji.

Akcja gry Bloodmoon toczy się w teraźniejszości w mrocznych miastach i ich zaułkach, które zwykle omijamy. Każdy kto wkroczy w świat Krwawego Księżyca będzie mógł się wcielić w postaci rodem z horroru. Gracze wybierają pomiędzy zwalczającymi się frakcjami wampirów lub wilkołaków. Trzecą frakcją są łowcy, który poprostu polują na wszystkie monstra, które można spotkać s grze. Jesteś twardzielem? Wybierzesz łowcę.

zapraszam was do mojej sfory : PolskaSwora (piscie nicki w opisie)(Sfora jest dla wilkołaków)Pomagam nowym graczom

Mam propozycje aby w dziale via www dodali poddział : BloodMoon mogę się nim osobiście zaopiekować itd

Opublikowano

1) Nie ten dział

2) Nie ma żadnych botów itp.

3) Gra za mało znana

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...