Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] podanie do pbdo bota

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o napisanie podania i pedesłanie mi w temacie zalezy mi na tym bocie proszę o takie podanie zeby przyjęli

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

najlepiej napisz o tym ile : imie , ile lat jak dlugo grasz itd z dpopiskiem drogi pbdobocie a na koncu pozdrawiam xx (w miejsce xxx imie ) ja tak napisalem i dostalem konto 2 dnia xD

Ps. wrocilem ;) dziekuje administracji ;)

Hello administrations pbdo-bot. I have the name brands. im from poland. darkrobit gram in about 2-3 years already and has not delivered on this game even 1 ?. I want to take your bot. I heard from this is one of the better bots better than Kbot. please activate my account:).
Yours Mark

nie wiem czy dobrze bo pisalem w tlumaczu xD ale jak cos takiego dodasz to przyjma cie ;)

@edit sory robilem an szybko xD

Opublikowano

najlepiej napisz o tym ile : imie , ile lat jak dlugo grasz itd z dpopiskiem drogi pbdobocie a na koncu pozdrawiam xx (w miejsce xxx imie ) ja tak napisalem i dostalem konto 2 dnia xD

Ps. wrocilem ;) dziekuje administracji ;)

Hehe , ja także chcialbym podziekowac administracji . Także powróciłem. :D

@topic : Nie dają już silverów na pbdo , zbyt tego dużo.

Opublikowano

darkrobit gram

Jest słowo gram w darkorbit? Bys chociaż sprawdzał tekst z tłumacza a nie na pałe ctrl + v

zakaz handlu

Opublikowano

Nie przyjmują bo za dużo beta testerów <_< Nie długo gdy bot będzie perfekcyjny to będzie trzeba zapłacić i stanie się płatnym botem :(

Opublikowano

Nie przyjmują bo za dużo beta testerów <_< Nie długo gdy bot będzie perfekcyjny to będzie trzeba zapłacić i stanie się płatnym botem :(

Zadaniem beta testerów jest zgłaszanie wszelkich bugów w pracy bota , zakłóceń itp. Gdy bot osiągnie status perfekcji i wyjdzie ze stanu W.I.P.(Work in Progres) lub Beta , stanie się botem płatnym. Nic tu nie jest za darmo , anderson i cala reszta dajom możliwosc chwilowego testowania bota i przy okazji sprawdzaniu i korygowania jego bledow zglaszqanych przez graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...