Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomocnik Zdarzeń

wPoreNormalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam prośbę. Czy moglibyście wypisać mi rzeczy jakie znajdują się u tego pomocnika (dzisiaj Global PL). Ile kosztuje poszczególna rzecz i co z niej wypada. Jeśli jest jakiś tut lub info, prosiłbym o podanie :)

kochamplastik.png
Opublikowano
NPC Eventowy

Sprzedaje przedmioty Eventowe: Czekolada, Cukierek, Róża lub Ogniste Petardy.

Pojawia się na niektórych wydarzeniach: Święta Bożego Narodzenia, Wielkanoc, Rocznice Serwerów itp.

Zwana także Asystentem Wydarzeń.

Tyle sie dowiedzialem z metin2 wiki ;)

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc :)

Opłaca się wydać kasę na to? Tak dajmy na to 100kk, to będę miał tego 300 razem. Będzie jakiś zysk? Dajmy na to bodzio 10-15kk, fasolki 8-10kk, ku różnie xD.

kochamplastik.png
Opublikowano

Zależy od szczęścia, możesz mieć fuks i mieć z tych 300, 100bodzi a możesz mieć ze wszystkich same poty.

Jak bd otwierał, polecam rekawicę złodzieja, zwiększa szanse na drop ;x

1367591241-U459639.png

Opublikowano

@up

Rekawica nie zwieksza szansy na drop z szkat itd tylko z moobow. Większej głupoty taką jak ty napisałeś jeszcze na tym forum nie wyczytałem ^^

Opublikowano

NPC Eventowy

Sprzedaje przedmioty Eventowe: Czekolada, Cukierek, Róża lub Ogniste Petardy.

Pojawia się na niektórych wydarzeniach: Święta Bożego Narodzenia, Wielkanoc, Rocznice Serwerów itp.

Zwana także Asystentem Wydarzeń.

Insectoman

Opublikowano

Z mojego doświadczenia, średnio na 90 czekolad, róż itd. lecą 2 bodzie. Liczę na "Lubię to" :DD

Opublikowano

Z pomocnika wydarzen mozna kupic czekolady, róże itd. Zależy od wypadu eventu. Niezależnie od święta z tych itemków leca takie itemy jak fasolki, yang(50k,100k), Zwoje bodzia i innego tego typu badziewia. Teraz w okresie eventów bodzie sa tanie ale warto je przetrzymac... Ja 1,5kkk na s14 zarobiłem na bodziach. Pozdrawiam

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...