Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Magie

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam znow problem z magia wiec uzywam np jednej magi 2x i potem juz nie moge bo mam za malo pm jak te pm powiekszyc? I problem z miasja zeby zaic Bane ale juz nie mam potek zycia wiec caly czas mnie ubija a razem ze mna bije tez Ten duzy krokodyl prosze o pomoc jak go zabic. Zobaczcie jak on ubija Bane

tylko ze ja jestem fire aha i eq mam z misji wszystko prawie na zielono itemi z misji :) Bo nie wiem gdzie eq kupowac :)
Opublikowano

Aby powiększyć pasek pm szukaj itemow, które dodają dużo punktów Power, jeśli jednak pasek Power się wyczerpie nabijaj jak największe combo, w ten sposób szybko zregenerujesz siły.

Co do Bane, to po prostu musisz zdobyci większy level i lepsze itemy. Najlepsze itemy dostajesz poprzez wykonywanie misji oraz często możesz zdobyć jakiś dobry przedmiot na Alert'ach. Przy okazji jeśli będziesz wykonywał misje zdobędziesz wyższy poziom(zdobycia 30 level'a, a zarazem maksymalnego level'a to tydzień spokojnej gry). Przed walką z ''bossami'' zaopatrz się w odpowiednie zapasy miksturek leczniczych(możesz je zakupić u większości Vendor'ów), używaj tez wszelkiego rodzaju beczek - zamrażających, podpalających itp.

Zrób kilka misji pobocznych i nie będziesz miał żadnych problemów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Aby powiększyć pasek pm szukaj itemow, które dodają dużo punktów Power, jeśli jednak pasek Power się wyczerpie nabijaj jak największe combo, w ten sposób szybko zregenerujesz siły.

Co do Bane, to po prostu musisz zdobyci większy level i lepsze itemy. Najlepsze itemy dostajesz poprzez wykonywanie misji oraz często możesz zdobyć jakiś dobry przedmiot na Alert'ach. Przy okazji jeśli będziesz wykonywał misje zdobędziesz wyższy poziom(zdobycia 30 level'a, a zarazem maksymalnego level'a to tydzień spokojnej gry). Przed walką z ''bossami'' zaopatrz się w odpowiednie zapasy miksturek leczniczych(możesz je zakupić u większości Vendor'ów), używaj tez wszelkiego rodzaju beczek - zamrażających, podpalających itp.

Zrób kilka misji pobocznych i nie będziesz miał żadnych problemów.

Aha ok czyli musze wbic wyzszy lvl i go pokonam bo ja mam tylko 4 skille i 8lvl :( wiec wiesz. Wytlumacz mi kto to jest Vender i co to jest Alert ? :)) Ok zobaczymy Pozdro jak cos to bd pisal Pozdro. Ogladales filmik tego pro goscia?
Opublikowano

Tak musisz zdobyć wyższy poziom, a przy okazji ulepszysz eq.

Vendor'si to zwykli sprzedawcy. Możesz ich spotka w każdym komisariacie, Watchtower itp.

Alerty to specjalne to specjalne misje, za ich przejście dostajesz Marks Of Triumph, a to zaś potem przekłada się na najlepsza zbroje w grze. Przy wykonywaniu Alert'ów możesz tez pozyskać cenne itemy.

Tak oglądałem. Ice najlepiej sprawuje się jako Tank. ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tak musisz zdobyć wyższy poziom, a przy okazji ulepszysz eq.

Vendor'si to zwykli sprzedawcy. Możesz ich spotka w każdym komisariacie, Watchtower itp.

Alerty to specjalne to specjalne misje, za ich przejście dostajesz Marks Of Triumph, a to zaś potem przekłada się na najlepsza zbroje w grze. Przy wykonywaniu Alert'ów możesz tez pozyskać cenne itemy.

Tak oglądałem. Ice najlepiej sprawuje się jako Tank. ;)

aha czyli klikam start wybieram normalna misje tak? Czy w jakas zakladke wejsc inna?
Opublikowano

Wchodzisz po prostu w okno z misjami za pomocą klawisza ''J'' i wybierasz jakąś misje. Radzę Ci wykonywać nawet te na mały level, jeśli takie masz, bo za ukończenia całego questa dostajesz Achievement Points,a to się potem przekłada na Power Points.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wchodzisz po prostu w okno z misjami za pomocą klawisza ''J'' i wybierasz jakąś misje. Radzę Ci wykonywać nawet te na mały level, jeśli takie masz, bo za ukończenia całego questa dostajesz Achievement Points,a to się potem przekłada na Power Points.

Aha ok dzieki tylko ze ja gram na ps3 nie na komputerze i misje wlacza sie guzikiem start. Pozdrawiam jak cos nie bede wiedzial to napisze. Czyli jak wbije 10lvl i bede mial lepsze eq to pokonam Bane tak? I czy wszystkie skille robic w immotion?
Opublikowano

Marselo powiedz prosze czy szybkosc chodzenia nie jest zlym skillem. Bo sie drecze czy dobrze wybralem i nie wiem czy znow mam robic nowa postac prosze powiedz.

Super szybkość to dobry sposób poruszana się. Pamiętaj tylko, żeby po wbiciu 9 levela odblokować skill Supersonic(to znacznie zwiększa szybkość chodzenia). Nie musisz zmieniać postaci, z tą umiejętnością też Ci się będzie świetnie grało.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...