Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diabelski Wachlarz

xamilek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym sie zapytac z ktorego wachlarza na 65+9 robi sie diabelski wachlarz? i czy ma on jakis wbudowany bon i jak tak to jaki z gory thx za odp

Opublikowano

wbudowany bon to szybkość zaklęcia z tego co wiem a robi się go z niebiańskiego ptasiego wachlarza chyba taki rużowy czy coś xD (jestem daltonistą xD)

Opublikowano

szybkosc zaklecia to jest w tym na 70 ale moze w tym na 80 tez a robi sie z tego drugiego na 65 wtedy a nie ze zbawienia

Opublikowano
wbudowany bon to szybkość zaklęcia z tego co wiem a robi się go z niebiańskiego ptasiego wachlarza chyba taki rużowy czy coś xD (jestem daltonistą xD)

Ta i na dodatek idiotą i analfabetą...

-----

Bronie na 80 lvl robi się odpowiednio z broni +9 na 65 lvl.

Aby zrobić broń na 80 lvl należy posiadać tą wersję, ktora NIE ZWIEKSZA SZYBSKOŚCI ATAKU PRZY ULEPSZANIU NA KOLEJNY +.

Bronie które ZWIĘKSZAJĄ szybkość ataku przy ulepszaniu to : nimfa, nieb. ptasi wachlarz, nożę błyskawicy i (chyba) szpon. (tu nie wiem bo nie zwrocilem na to nigdy uwagi, ale prawdopodobnie jest to szpon.)

Z tego wynika znawco pokemonów, że bronie robi się z: bojowego miecza +9, wachlarza zbawienia +9, smoczych noży +9, miecza egzorcysty +9.

Pzdr

carsten-van-husen.jpg

Tego pana nie lubimy. Zgadnijcie kto to.

Opublikowano

-----

Aby zrobić broń na 80 lvl należy posiadać tą wersję, ktora NIE ZWIEKSZA SZYBSKOŚCI ATAKU PRZY ULEPSZANIU NA KOLEJNY +.

Bronie które ZWIĘKSZAJĄ szybkość ataku przy ulepszaniu to : nimfa, nieb. ptasi wachlarz, nożę błyskawicy i (chyba) szpon. (tu nie wiem bo nie zwrocilem na to nigdy uwagi, ale prawdopodobnie jest to szpon.)

Z tego wynika znawco pokemonów, że bronie robi się z: bojowego miecza +9, wachlarza zbawienia +9, smoczych noży +9, miecza egzorcysty +9.

Pzdr

GZ wiesz jakoś nigdy mnie nie ciekawili szamani omg

Idiota ciekawe dlaczego mnie nazywasz idiotą jak sam jesteś zasraną pijawą?

Opublikowano

Sejkum, czy ty nie czujesz się spełniony, jeżeli sobie codziennie ze 20 razy nie pospamujesz...?

Do tego robi się łuk z Żółtego Smoka, a Pogromcę Nieb. Smoka z Magneta (albo Party, nie pamiętam. Moja wina ^^) +9

reklama RMCF1902

Opublikowano

-----

Pzdr

GZ wiesz jakoś nigdy mnie nie ciekawili szamani omg

Idiota ciekawe dlaczego mnie nazywasz idiotą jak sam jesteś zasraną pijawą?

Ok to trochę offtopu.

Wyjaśnijmy sobie.

Dlaczego ja Cię nazywam idiotą? bo: 1. nie wiesz o czym piszes, 2. nie wiesz o czym piszesz, a na dodatek się wykłócasz, 3. Nie wiesz o czym piszesz, a na dodatek się wykłócasz i twierdzisz, że masz rację jak racji nie masz, 4. wyzywasz innych nie mając podstaw do wyzywania.

Może teraz ty mi wyjaśnisz czamu pijawa ? i to na dodatek zasrana ? hmm ?

carsten-van-husen.jpg

Tego pana nie lubimy. Zgadnijcie kto to.

Opublikowano

hymm Wyjaśnijmy sobie.

Dlaczego ja Cię nazywam idiotą? bo: 1. nie wiesz o czym piszes, 2. nie wiesz o czym piszesz, a na dodatek się wykłócasz, 3. Nie wiesz o czym piszesz, a na dodatek się wykłócasz i twierdzisz, że masz rację jak racji nie masz, 4. wyzywasz innych nie mając podstaw do wyzywania.

1,2,3 to to samo i ty chyba nie wiesz oczym piszesz mam racje co do jednego wbudowany jest bon na szybkość zaklęcia nie byłem pewnien z którego się go robi więć dlaczego idiota hymmm

Opublikowano

nie chce sie wtracac ale sejkum chyba niedokladnie przeczytales te punkty bo one nie sa takie same tylko tak samo sie zaczynaja i thx wszystkim za odp

• Dodaj nową pozycję...