Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłeś coś najbliższym pod Choinkę?

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy kupi?e? co? najbli?szym na Bo?e Narodzenie?

• Tak
      21
    • Nie
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Może nic nie kupiłeś? Ja spotkałem Świętego Mikołaja, który podarował mamie zajebista poduszkę, tacie perfumy, a babci rafaello. Nie, nikt z moich najbliższych nie wchodzi na MPC. :)

mpc.png

Opublikowano

Rodzice dostali bilety dla 2 osob do cinema-city na dowolny film o dowolnej porze, siostra perfumy a dziadek z babcia zestawy kosmetykow:D

Opublikowano

ja tez nic nie kupywalem rodzicom, nie mam na to kasy, a kupywac jakis syfy, które beda sie podobac im niby nie ma sensu.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Specjalista
Opublikowano

Nie, wszystkie pieniądze są przeznaczone na sylwka, część jest już kupiona.Gdybym miał więcej funduszy z pewnością jakieś prezenty by były.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Cała kasę którą dostałem przed świętami (sobie ją zażyczyłem wcześniej) przetrwoniłem na ciuchy oraz %, a co za tym idzie nie kupiłem prezentów. Żadnych żelów i innych zbędnych rzeczy nie będę kupować, bo co to za prezent. Wszelkiej maści perfumy, kremy, urządzenia mój ojciec może kupić sobie w Anglii, lepszej jakości niż nasze. Wiem wiem liczy się gest, e tam. Te zaskórniaki co mi zostały przeznaczam na sylwka ;) Trzeba się jakoś dołożyć do arsenału sylwestrowego, zapewne na zgrzewkę 25x wystarczy :D

Opublikowano

Maszynke do zdalnego kopania w dupe + młotek do wybijania głupich pomysłów.

Nie. Poczekamy z rodzinką na obniżki w sklepach ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...