Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TF2TP

MrMateuszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No po prostu piszesz ofertę. A jeśli gość napisał "Add Me!" to dodajesz go na steam do znajomych i tam wymieniacie się przez Steam Trade.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

@UP

To jest strona na credity

@top

Recent > (nick) > Make a new offer > (wybierasz itemy) > Make offer

Cała filozofia

1358809676-U384748.png

Opublikowano

i co z tego ze na credity ale tam sie lepiej oplaca kupowac i sprzedawac mowie wam sam tam jestem i lacznie w ciagu 3 dni zarobilem ponad 20 tys kredytow i za to moglem kupic sobie itemy rownowartosci 2 czapek znajomy fez

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi ale nie mogę się handlować dlaczego? Dlatego że jak chce się zalogować na tf2tp.com wpisuje login itp. i mi wyskakuję że muszę wpisać kod z emaila. Jest problem. Szukałem na emailach i niema może nie te emaile. Pisze że wysłano na email na gmail.com no to szukałem i nic. Da się jakoś na steamie sprawdzić jaki to email.?

Opublikowano

Dzięki masz like. Szukałem tego wszędzie!!!

Teraz potwięrdzę konto i zobaczymy czy uda się coś kupić.

@edit możliwe to żeby sprzedawali niektórzy strange festivale za rafa?

@Edit czyli tak handlujemy się na stronie tak? Bo gostek dał oferte to mu wystawiłem to co jest 2 ramkach poniżej i jak sie zgodzi dostane to co jest w ramce na gorze tak?

Opublikowano

W trade, w ktorych sa oferty to oferujesz mu pod trade. Inaczej on cie zignoruje. W trade, w ktorych jest okreslona liczba przedmiotow, klikasz na xxx want to trade. Potem nizej steam profile dodajesz go i handlujesz. Konie

[link=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...