Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo dziwny blad. Wbilem lvl, chcialem zobaczyc co w stall net. i poszedlem w miejsce gdzie najmniej ludzi. Jest to ta droga w hotan prowadzaca do imperial palace. Gdy tylko wchodze na schody dostaje Input Param Error (4). Ale to nie wszystko. Teraz wogole nie moge sie wlogowac na postac !!!! Pojawia mi sie obraz, ale nawet postac sie nie wygeneruje, a juz znow error ! I tak juz ze 100 razy, wogole nie moge sie wlogowac. Zrobilem nowa postac, wszystko wporzo, ale doszedlem w to samo miejsce i... TO SAMO!!! Znow input param i na tej tez nie moge sie wlogowac, tak samo jak na poprzedniej... Prosze, niech ktos fastem pomoze !!!! :((

@Edit

A jednak prosilbym o jakas konkretna odpowiedz. Media sciagalem i jest najnowsze, to czerwone by Doubled czy cos takiego...

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Opublikowano
Mam bardzo dziwny blad. Wbilem lvl, chcialem zobaczyc co w stall net. i poszedlem w miejsce gdzie najmniej ludzi. Jest to ta droga w hotan prowadzaca do imperial palace. Gdy tylko wchodze na schody dostaje Input Param Error (4). Ale to nie wszystko. Teraz wogole nie moge sie wlogowac na postac !!!! Pojawia mi sie obraz, ale nawet postac sie nie wygeneruje, a juz znow error ! I tak juz ze 100 razy, wogole nie moge sie wlogowac. Zrobilem nowa postac, wszystko wporzo, ale doszedlem w to samo miejsce i... TO SAMO!!! Znow input param i na tej tez nie moge sie wlogowac, tak samo jak na poprzedniej... Prosze, niech ktos fastem pomoze !!!! :((

to samo mialem i nie gram na tym pedalskim zbugowanym i zlagowanym serwie...

jak cos to sciagni inne media...