Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Metin2.

quspy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

download:http://www.speedyshare.com/850627564.html

scan:http://www.virustotal.com/pl/analisis/57018a43395208b46e8eb4b341e6333b38ecd8ce9039d2fa8f2dc3f6cefc7ace-1249455949

no jest dużo nawet bardzo ale zapewniam ze działa w 100%sam go używam.

login:test

hasło:test

Opublikowano

Bosheee mowie ze to nie kon trojanski itp wylacz antywira i zobacz wtedy .. tez tak robie .a pozatym jestes nowy i mnie nie znasz nie dalbym wira itp.

Opublikowano

To w twoim wykryło więcej wirów niż w moim skanie no BRAWO :].

W każdym razie nie prawda że wszystkie hacki mają wiry bo od banjo są najlepsze SH itp. i nigdy nie miały nawet 1 wira :]

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid, to wklej to do swojej sygnaturki. Jednak gdy jesteś jedną z larw tego zjeba to najlepiej idź sie powieś

Popieram ;]

Opublikowano

Autor tematu ma racje ten bot co podał w pierwszym poscie działa w 100%, tylko zawiera keylogery,ktore nie wiadmo czy sa az tak potrzebne i mozna stracic konto zapewne...

Opublikowano

Sam pierdzielisz trzy po trzy noobie przecież to jest żywy kelloger umieszczony w tym bocie dlatego to się zamienia już w chak a nie BOT żalu....

PS:Dla ciebie to ja jestem Pan noobie.

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid, to wklej to do swojej sygnaturki. Jednak gdy jesteś jedną z larw tego zjeba to najlepiej idź sie powieś

Popieram ;]

Opublikowano

jak mnie moga takie dzieci wkurwiac z tym "żalu"...

napisalem, ze to jest zawiurosowany bot, ale on normalnie dziala, a nie tak jak ty noobku twierdzisz, ze to sam keyloger...

Opublikowano

Stary ja studiuję informatykę i wiem od ciebie lepiej NEO KIDZIE kiedy jest keyll. a kiedy nie..........

Popieram ;]

Opublikowano

black przecież skan wykrył keylloga nikt ci nie mówi że bot nie działa tylko że jak ktoś sobie poboci to mówi "papa konto"

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Usuń ten link bo już nikt sobie nie pogra ani ty ani ja. Nie czytałeś na Oficjalnym forum że on jest darmowy do przekroczenia limitu osób !!!!

Usuń to !!!!

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Zamknij pysk synku bo nie wiem ile masz lat a wyglądasz mi na max 10.Pisz do żeczy a nie że działa i nie ma kellogerów póżniej że jest.... weź pieprznij głową o mur i się zastanów co piszesz.....

I nie pisz ciągle "boze" bo widać że twój iloraz inteligencji sięga 0..i spada.

Popieram ;]

Opublikowano
Zamknij pysk synku bo nie wiem ile masz lat a wyglądasz mi na max 10.Pisz do żeczy a nie że działa i nie ma kellogerów póżniej że jest.... weź pieprznij głową o mur i się zastanów co piszesz.....

I nie pisz ciągle "boze" bo widać że twój iloraz inteligencji sięga 0..i spada.

Po co ty glupi dzieciaku zammulasz ipam robisz?

Jak ty jestes informatyk to Michael Jackson zyje.

Hack piszesz przez "ch" brak slow, i sie uwazasz za nie wiadomo kogo.

Kolega caly czas pisal, ze keyloger ale dziala bot.

A i hack podmienia kody i wysyla inne.

A bot tylko jakby naciska, nie zmienia wartosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...