Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezenty

roseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie ktoś wspominał że w święta będą, może w Boże Narodzenie będą :rolleyes:

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Tak, ale porównując Wigilię i Boże Narodzenie to tak, czytałem gdzieś że w święta mają być 2 dni pokolei prezenty, więc może dadzą na 2 dni Bożego Narodzenia, nawet ivan się uwinął szybko z kbotem i dał przed północą, a tu niespodzianka, tzn jej brak xD

Opublikowano

jak to ivan się uwinie? Bot działa od kilkunastu godzin, a ty piszesz, czy się uwinie. Jak się nie potrafi włączyć bota to nie dziw się, nowa wersja pewnie pod koniec tygodnia kbota będzie, bo wczoraj zaktualizowano

Opublikowano

Powinno zastosowac sie jak zwykle do czasu serwera poslkie UTC 2 i dac prezenty teraz ... i tak do kazdego serwera powinni sie zastosowac co do jego strefy czasowej

Opublikowano

Nie ma prezentów, PBDO nie działa, moje życie nie ma już sensu... (żart)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Dobra zmieniam z alienow na prezenty jak mi się trafiło akurat na nowe konto full speed big boy prezenty na start i droga do fulki staje się coraz krótsza :):D

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...