Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po torentowaniu wyskakuje LOG :(

snejki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włącz plik konfiguracyjny i zmień rozdzielczość na byle jaką.

Prawdopodobnie wziąłeś próbuje odpalić na rozdziałce której twój komp/sterowniki nie obsługują.

Opublikowano

Powiem wam tak : przy skanowaniu pisze iz : mój komputer ma najnowsze sterowniki i nie ma zandej konieczności ich aktualizacji ....

Wiec co jest dodam jeszcze iz moj komputer sei wylancza po paru próbach włonczenia metina :(

porprawionaz.jpg
Opublikowano

ehhhhh mam juz dość :P mialem packa 2 zainstalowalem 3 i tez nic sie nie zmienilo wszystk byl reset kompa i nic :( HELP :( dalej mi LOG wyskakuje

porprawionaz.jpg
Opublikowano

Microsoft Visual C++ 2008 Redistrutable i .NET Framework 4.

To ci powinno pomóc ;)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

ale wy mu dajecie odpowiedzi.Trzymaj tu masz all:

PPM na pulpit ---->Właściwości --->Ustawienia ----->Zaawansowane ----> Rozwiązywanie Problemów ---> Suwaczek na sam koniec:Wszystkie przyspieszenia są wyłączone.........

MyManiek555.jpg
Opublikowano

.. Zainstalowalem wszystko Net frameworka naprawilem w tej grafice wylączyłem to i nic dalej LOG wyskakuje ... :( czekam na pomoc

porprawionaz.jpg
Opublikowano

Zmniejszyłem wszystko na najgorsze w grafice :( nie dziala chyba wychodzi na to iz moj komp nie ciagnie juz tej gry :P no ale 6000 wirusów to sporo xD

porprawionaz.jpg
Opublikowano

Teraz słuchaj dobrze i uważnie, lub czytaj - jak wolisz.

ODINSTALOWUJESZ Metin2 z komputera, nie usuwasz folder, odinstalowujesz.

Następnie pobierasz najnowszą wersję, którą instalujesz w Program Files.

Następnie wyłączasz Anty Wirusa oraz Zaporę Systemową, po czym aktualizujesz pliki gry.

Odpalasz na najniższej rozdzielczości, w Frequency 59, w Gammie 1 oraz w Window Mode.

Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...