Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bard ?

LubiszToSuko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wszystkim chcialem sie zapytac czy moze mi ktos podac wszystkie atakujace skile u Barda ?? bo z tego co wyczytalem to do 60 lvl ma tylko 2 ?? O_o

Horror Chord i Booming Chord ?? :/:/ przeciez nie bede do 60 lvl expil ciagle 2 skilami to nonsens ;/

proosze pomozcie i nie pytam o te tance tylko o skile atakujace ... omijam Tuning Noise bo to jest h****we :D

prooosze o pomoc :)

@Down : jak juz nei wiesz nic na temat barda to po co to pisales ??;/;/ zbedne mi jest twoja opinia , pytam tych co wiedza ;/;/

ponawiam prosbe

beztytuuzpd.png
Opublikowano

Z tego co wiem to od 20 lvl sa 3 skilee do ataku jak wbije na chara podam nazwy tych skili

EDIT@ Tuning Noise }

Horror Chord } 3 skile od 20 lvl

Booming Chord }

Weird Chord Nie pamiete od ktrego sa te 2 pozostale

Booming Wave

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Horror Chord

Booming Chord

Weird Chord

Booming Wave

Tyle skilli atakujących do 100lvla

Topic close

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano
Horror Chord

Booming Chord

Weird Chord

Booming Wave

Tyle skilli atakujących do 100lvla

Topic close

Zapomniałes o dwóch absolutnych ;P

Sam obecnie mam 66 barda :P

76561198001815076.png
Opublikowano
Zapomniałes o dwóch absolutnych ;P

Sam obecnie mam 66 barda :P

to podaj je jak mozesz i jeszcze jak mozecie na na ktory sa lvl ;D

dam 5*

beztytuuzpd.png
Opublikowano
Bard nie atakuje skilami tylko statusy wali.

Haha Mieciu OWNED :D

kurde no bo mam barda 24 lvl a ma tylko 2 skile , + moze walic bez skili bo nawet ladne dmg ma tak bez skili ale co na 4 sill byl , na 20 nowy a nastepny bedzie dopiero na 60 nonsens troche nie ??;/

beztytuuzpd.png
Opublikowano

Powiem tak, bard jest do party a nie do expienia solo. Jak chcesz zrób sobie bard/cler i będziesz miał party wszędzie :) wbij 70lvl i będą już cię brali do qin - shin tombu

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano
Powiem tak, bard jest do party a nie do expienia solo. Jak chcesz zrób sobie bard/cler i będziesz miał party wszędzie :) wbij 70lvl i będą już cię brali do qin - shin tombu

zapomnialem dodac to na TSro.

eee ale ja lubie expic Solo ... :/:/ i nie mowcie ze boce .. poprostu lubie sobie solo poexpic

ehhh zobaczymy jak bedzie na 32

beztytuuzpd.png
Opublikowano

Mam bard/cler 76 lvl i w tej chwili mam 3 skille atakujace, wydaje sie malo ale oprocz tego masz tamboury ktore duzo pomagaja mana cycle - w zasadzie nie musisz kupowac MP potow itd ... jest to niby postac do party ale w rzeczywistosci to jak wlaczysz bota to kazdy spot jest twój, nawet gold farmy maja problem z ksuciem to bard ma najszybszy atak w grze :D mi sie tam podoba xD

Opublikowano
Mam bard/cler 76 lvl i w tej chwili mam 3 skille atakujace, wydaje sie malo ale oprocz tego masz tamboury ktore duzo pomagaja mana cycle - w zasadzie nie musisz kupowac MP potow itd ... jest to niby postac do party ale w rzeczywistosci to jak wlaczysz bota to kazdy spot jest twój, nawet gold farmy maja problem z ksuciem to bard ma najszybszy atak w grze :D mi sie tam podoba xD

nooo tu sie z toba zgodze :D dlatego wlasnie robie barda bo :

-ma noise :D szybko sie nie pada :D

-ma bieganie a nie lubie jak postac sie wlecze

-ma dosc ciekawe buffy (dancingi, tambour, roznego typu skile atakujace ) :D

-jest dobra do pt jako podajnik MP ;D <---- tak to nazwe :D

- bo jest tani w MP i SP :D

mysle nad dodaniem clera do Barda i wtedy bedzie dosc nietypowy ale fajny i mocny char ;)

a nudzą mnie juz te wizzardy :/:/

jesli mial ktos jeszcze jakies doswiadczenie w grze Bardem+Clerem albo samym Bardem to prosze pisac ;)

pozdrawiam :D

beztytuuzpd.png
Opublikowano
Wiesz. Bardem puscisz 2 skille w tym czasie co wizz 1...

hmmm wiem :D wbilem od wczoraj 26 lvl :D juz i idzie mi calkiem calkiem :D przyjemnie sie gra :):)

beztytuuzpd.png
Opublikowano

mam barda/clera 75 lvl. PVM jest dosyć ciężkie kiedy podejdzie do nas giant i doczepi sie champion.. ale z mobami 3 lvle mniejsze od naszego lvla spokojnie daje sobie rade.

PVP też za lekkie nie jest. Miałem duze problemy z wizzami, ktore biorą Cie na hita, wizz brał invisible i dupa.. Ale teraz mam pk2 edit do invisible i jest good;d

na pvp nie masz szans z bladerem, glavierem i archerem(chybaże zdąrzysz zabić ich mając blessa)

Jeszcze co do expienia solo nie przejmuj sie, ze bard ma 4 skille do 100 lvla(nie licząc absolutów, ktore sa stosunkowo słabe), bo delay jest tak mały, że ładujesz te 2 nuki na okrągło ;)

Jak dobrze pamietam 2 skill jest od 60 lvla, ale ja nie miałem z tym problemu bo miałem full farme i taxi do 65lvla :)

Opublikowano
mam barda/clera 75 lvl. PVM jest dosyć ciężkie kiedy podejdzie do nas giant i doczepi sie champion.. ale z mobami 3 lvle mniejsze od naszego lvla spokojnie daje sobie rade.

PVP też za lekkie nie jest. Miałem duze problemy z wizzami, ktore biorą Cie na hita, wizz brał invisible i dupa.. Ale teraz mam pk2 edit do invisible i jest good;d

na pvp nie masz szans z bladerem, glavierem i archerem(chybaże zdąrzysz zabić ich mając blessa)

Jeszcze co do expienia solo nie przejmuj sie, ze bard ma 4 skille do 100 lvla(nie licząc absolutów, ktore sa stosunkowo słabe), bo delay jest tak mały, że ładujesz te 2 nuki na okrągło ;)

Jak dobrze pamietam 2 skill jest od 60 lvla, ale ja nie miałem z tym problemu bo miałem full farme i taxi do 65lvla :)

no i ta wypowiedz mi sie podoba :):)

spoko stary dzieki :):) nie no narazie mam 28 lvl to nie wojuje ale powoli powoli :D

aaa no expie na mobach 2-3 lvl nizej to fakt i expi mi sie zajedwabiscie :D

aaa ty tez tak masz ze czasem bijesz skilem a pozniej bez skila i znow skilem ?

bo takie bicie bez skili z harfy jest dosc mocne .

np z tego skila na 4 (zapomnailem nazwy) jade w earth ghosta 1200 a bez skila 800-900 O_o

to jest dobre . robisz skila i bez skila i do nastepnego :D

beztytuuzpd.png
Opublikowano

Bo bard to buffer :D wiec dlatego tylko 2 potem ci 2 ulepszenia dojdą tego :D ale nie wiem czy trzeba czekac, czy na zmiane da sie uzywac.. Moze i tylko 2 skile ma ale szybkie

Opublikowano
Bo bard to buffer :D wiec dlatego tylko 2 potem ci 2 ulepszenia dojdą tego :D ale nie wiem czy trzeba czekac, czy na zmiane da sie uzywac.. Moze i tylko 2 skile ma ale szybkie

niom na 60 bedzie cacy :D ale dluuuuuga droga przedemna :D

no szybkie ma chyba kazdy z was widzial barda 90++++ na ongach jak taxuje :D toooo jest siła to jest moc :D:D

ok mozna zamknac juz wszystko wiem i dzieki all za opinie i wypowiedzi:D

beztytuuzpd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...