Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Elite Abusing

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc grałem dzisiaj po północy dla szarych skrzyń i kikłem 3 osoby jedną z mojego timu nie pamiętam za co i dwie z przeciwnej za miny. Nazwa pokoju była MINES=KICK ale po grze jakiś noob mnie straszył, że ma video i żebym go dodał i dał mu gg albo skype to mi da link i że mam ban za abusing bo kikałem najlepszych graczy z jego timu (taki zbieg okoliczności). Czy faktycznie mogę się spodziewać bana? A jak tak to na ile?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc grałem dzisiaj po północy dla szarych skrzyń i kikłem 3 osoby jedną z mojego timu nie pamiętam za co i dwie z przeciwnej za miny. Nazwa pokoju była MINES=KICK ale po grze jakiś noob mnie straszył, że ma video i żebym go dodał i dał mu gg albo skype to mi da link i że mam ban za abusing bo kikałem najlepszych graczy z jego timu (taki zbieg okoliczności). Czy faktycznie mogę się spodziewać bana? A jak tak to na ile?

Elite abusing - wydaje mi się że Ban Perm ale nie jestem pewny

Zalezy jak sformułuje treść raportu, bo może byc też za power lvl skoro kicknałeś najlepszych - chciałeś żeby wygrał Twój team = więcej expa = power lvl. Obserwuj na biezaco programem CAE raport generator czy jest jakiś aktualny raport na Ciebie żebyś mógł odpowiadać w temacie obroną. Jednak może po prostu chcial Cię nastraszyc i tyle...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ta to możliwe, ale facet był bardzo pewny siebie, olałem go ale szkoda mi konta. Tzn. że jest ban odrazu na perm? nie ma wcześniej na 1 dzień albo tydzień?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Abusing normalny 15D,Elite Abusing Perm.

Co jak co jeżeli w nazwie rooma było Mins=Kick to bana nie dostaniesz,miałeś elita,ustalałeś zasady

9368_gold.png

Opublikowano

Nadal nie rozumiem tej różnicy abusing normalny i elite abusing, wyjaśnisz to dokładniej? I właśnie o to chodzi, że nie sądzę żeby on jeżeli ma wogóle takie nagranie miał też tam ujętą nazwę rooma ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Abusing normalny to tak że room nie zalozyl Elite mod ani s.elite mod tylko zwykły gracz.

a Elite to wiadomo Elite mod/S. Elite mod.

@TOP Banu nie powinno być. Była wyraźna nazwa rooma nie dostosowali się = kick to proste.

PS: Sorki że chaotycznie napisane ale to juz ta godzina :P

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
abusing normalny i elite abusing,

Samo za sb mówi.

Normalny inaczej jak masz normalnego nie masz elite i S.E.M.

A elite jak masz elite i wszystkich wyp**rdalasz pokolei.

Rozumiesz ??

Ja tak to rozumiem..

Jeżeli nie miał ujętej nazwy rooma to cienko..

Jeżeli by miał to jest ślepym debilem bo czytać nie umie.

Jego problam jak wchodzi do rooma to się czyta xD

A potem taka belka czy CSM Ci wyje x_x

No ale tutaj zobaczymy...

Raczej nie tak odrazu dostaniesz bana.

PS.Aby nie było jak pisałem tego posta wyżej nie było.

Opublikowano

moze chcial twoje gg/skype zeby niby podac ci link do fimiku a tam jakis keyylogger i po kacie ;) nie ufaj nigdy takim frajera moga latwo konto ukrasc :)

-Ushio.png
Opublikowano

Będę sprawdzał raporty na bieżąco i zobaczymy, dzięki za pomoc można zamknąć w sumie chyba nic więcej tu do napisania nie ma. A strata by była csm3 4 permy za nx ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Twój room twoje zasady możesz kickować kogo chcesz... Ale musi być powód ale jeśli dałeś nazwę rooma Mines=Kick to raczej nie dostaniesz.

Opublikowano

Tych co kikłeś za miny nie moga cie zreportować nazwa pokoju to jest taki regulamin i wchodząc do pokoju musisz go przestrzegać inaczej kick.

A ten co go kikles za nie pamiętam co mógłby cie zreportować zalezy jaki powod kicknięcia dałeś ;) ale komu by w święta chciało sie raportować

Nie dostaniesz bana :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Też myślę, że nie dostane no ludzie mój room moje zasady gracze dali good's a to gracze o tym decydują po to jest system elitek a w ogóle to co dzień dziesiątki graczy jest kikanych bez powodu i nic im nie robią, ja kikłem bo miałem powód, Robię na tego leszcza :D Zamknij temat milordzie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Zamknij temat milordzie!

Piecu przysnął xD

Dobra ja zamknę :> śledź na bieżąco czy nie ma raportu i jak coś reaguj od razu.

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...