Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot. metkówi w m2

xXMorelkaXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce body'm trochę zarobić kasy na metkach w m2 i mam pytanie, zaczynam od zera więc nie mam kasy i eq:

- Lepszy 25 czy 35lv skoro i tak za bardzo kasy nie mam żeby robić boja, a metki jakoś zmęczę rozwalać na 25 i dopiero jak zdobędę trochę kasy to wbić 35 i boja robić może

Jakie eq, żeby rozwalać jak najszybciej.?

Daj + dla cb to nic trudnego, a dla mnie znaczy wiele;

Opublikowano

Najlepiej FMS+9 sr +, lecz jak piszesz nie masz kasy...a więc ...

Zróv temu 25 lvl'owi srebny na ok +4/5/6 , tyrge +5/6/7 , bojową +5/6/7 i idz na Best.Specjalistów , best. Łuczników po 1 specja i łuczniku na Ch ! Drop tak długo , aż nie lotnie FMS z średnimi na + :) , albo ogólnie zarabiaj na FMS'ach :)

Opublikowano

Zróv temu 25 lvl'owi srebny na ok +4/5/6 , tyrge +5/6/7 , bojową +5/6/7 i idz na Best.Specjalistów , best. Łuczników po 1 specja i łuczniku na Ch ! Drop tak długo , aż nie lotnie FMS z średnimi na + :) , albo ogólnie zarabiaj na FMS'ach :)

a średnio to jak długo zanim go dropnie.?: D bo wiesz znam swojego pecha... ; p

Opublikowano

Najlepsze na metka to jest coś co wali dużo i szybko wali

Halabarda bardzo polecam

szybko bije i ja masz 7+ 8+ 9+ to metki idą jak masło

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

@Up Halke ? What The Fuck? i to na bodziaku.. -.-"

@2xup

Ok co 4-5 zabity Best. Do Fms'ik / Jelonek ... Btw. Najlepiej się je dropi na 18lv .. ;c

A jeżeli chodziło Ci o czas.. to hm.. Czysty spocik bez ludzi ksujących max.10min? z pechem z 30min . ;c

Nie mogę się dokładnie określić iż skończyłem z metkiem ;c

-Nie słuchaj pana Up.. Halke na bodziaku .. -.-" jak już będziesz miała boja możesz zakupić Riba+9 sr na + :)

@Off

Na jakim servie grasz?

Opublikowano

jezeli nie robisz boja, albo chcesz zrobic najpierw troche eq to proponuje zebys zrobil dobrego fms, bez boja dobra bron najwazniejsza, zbrojka +6 i eq zwykle to dasz rade na spokojnie, zacznij od broni i potem inwestuj w boja bo to najwazniejsze, potem bedzie Ci swietnie szlo. Powodzenia i pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@2xup

Ok co 4-5 zabity Best. Do Fms'ik / Jelonek ... Btw. Najlepiej się je dropi na 18lv .. ;c

A jeżeli chodziło Ci o czas.. to hm.. Czysty spocik bez ludzi ksujących max.10min? z pechem z 30min . ;c

-Nie słuchaj pana Up.. Halke na bodziaku .. -.-" jak już będziesz miała boja możesz zakupić Riba+9 sr na + :)

@Off

Na jakim servie grasz?

@2xup

@Off

Na jakim servie grasz?

Ja na 26 ; )

Opublikowano

Ah , jak byś grała na 13 mógłbym Ci dać Fms , ale to już sw. drogą , mam nadzieje , że pomogłem ;]

@2up Morelka to ona ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...