Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] GOOD antyvir

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Szukam dobrego antywirusa który nie zmula kompa i neta, w tej chwili mam avasta, lecz nie jestem z niego zbytnio

zadowolony ponieważ: Muli mi neta; z włączonym avastem na teście mam 50mb/s z wyłączonym mam 100+Mb/s i nie

chroni zbytnio dobrze kompa bo miałem 3 trojany na kompie.

Szukam Antyvira który jest darmowy i nie zmula neta jak i kompa, szukałem w necie ale się po gubiłem z tymi antyvirami....

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

to szukaj dalej albo nie używaj wcale

każdy antywir jaki zainstalujesz, zwłaszcza darmowy ( full wersje bardziej obciązają system ) sprawdza wszystko co przechodzi przez łącze to si.ę nie dziw że przymula zwłaszcza jak masz słaby komputer

inne wyjście to zainstalować zwykły firewall i na nim zarządzać sobie dostępem do systemu ( np stara wersja Kerio PF v2) i wtedy masz pewnośc że system jest w miarę porządnie chroniony

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

COMODO jako firewalli i antywirus świetny , wqrwia jak przyjdzie tak jak piszesz robić reguły, ale potem przestaje pytać jak się da zapamiętać akcje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja osobiście korzystam z COMODO na słabszym sprzęcie i bezprzewodowym internecie i nie narzekam.

A jak ma zamulać (nie twierdzę, że tak jest) raz na jakiś czat to wolę to niż format co 3 dni i keyloggery w każdym folderze.

Opublikowano

Potwierdzam to co koledzy wyżej. COMODO jest świetnym pakietem ochrony pod warunkiem, że czytasz ostrzeżenia i dajesz zezwól tylko bezpiecznym procesom i zaufanym programom/grom. Co do procesów bezpiecznych to spokojna głowa on posiada własną bazę zaufanych firm i programów .

jqeuR.png

Opublikowano

Siema.

Szukam dobrego antywirusa który nie zmula kompa i neta, w tej chwili mam avasta, lecz nie jestem z niego zbytnio

zadowolony ponieważ: Muli mi neta; z włączonym avastem na teście mam 50mb/s z wyłączonym mam 100+Mb/s i nie

chroni zbytnio dobrze kompa bo miałem 3 trojany na kompie.

Szukam Antyvira który jest darmowy i nie zmula neta jak i kompa, szukałem w necie ale się po gubiłem z tymi antyvirami....

a więc nic darmowego nie pobieraj bo to jedno wielkie gówno jest wierz mi albo nie

Ja proponuję ci iść do najbliższego kiosku i kupić sobie gazete informatyczną jakaś i tam na płytach bardzo często się pojawiają darmowe antywirusy na np 3 miesiące przeskanujesz dobrze tym kompa no i ci będzie chronił

ja tak robię i jestem zadowolony

pozdrawiam

Opublikowano

Kaspersky 2012. Ja mam orginalny kupiony w salonie i jak na razie dobrze się spisuje. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Jego cena to bodajże 110 PLN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...