Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] anty kick ng/elf

toorop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. Gram na ots z trainami i czesto mnie kickuje. Nie ma tam zadnych zabezpieczen. Nie ufam anty idle na ng, wiec uzywam skryptu na dance. Glowna postac uderza aa, manasuje sie i bije z czaru a wspomagacz manasuje glownego (z macro rec w ng). Obu ustawiam dance i auto log in (po pierwszym log in skrypt sie crashuje). Domyslam sie ze chodzi o za duzy spam (glowny char udeza z czaru co ok 2s ale exhaust jest mniejszy, wiec wydawalo mi sie ze to nie problem) ale kickuje obie postacie w roznym czasie (zarowno godziny i czasu od puszczenia bota). I taka ciekawostka:gdy ustawilem czestszy dance kickowalo czesciej. I tu prosilbym o pomoc jak zrobic zeby nie kickalo, prosba o nie crashujacy sie skrypt na auto log ng/elf i skrypt na manasowanie postaci na follow na ng. Ng mam licencje a elfa mam crack na 1 klienta(evo). Z gory dzieki za pomoc poleca +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...