Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jakie teraz są najlepsze sposoby okradania?

t0mwess999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to z dropu tylko :D Podszywanie się pod Gm'a, umawiasz się z kimś że on daje Ci eq a ty mu wysyłasz sms na sm i podajesz kod, on daje Ci eq a ty pryskasz ;d

kuzyk2.png
Opublikowano

Nabierze nabierze, dzieci które mają eq z allegro bo grać nie umieją a mają bogatych starych się nabiorą ;p

kuzyk2.png
Opublikowano

Najlepszy sposób?? Gadasz mu że wiesz gdzie mieszka i zaraz naślesz na jego zbirów (na jednym privie ktoś mnie tak straszył :) bo miałem tam jako jedyny Śmiercio...) , drugi sposób: Widzisz coś za 100kk (Sklepik) i nie masz kasy, piszesz do niego że dasz mu przez handel (Bez kamer moda idzie dać tylko 10kk) i dajesz mu 10kk ,czasami ludzie się na to nabierają :] (Nie jest to może kradzież ale w pewnym sensie oszukujesz Go) :]

To są sposoby których ja używam. [Nie obchodzą mnie wasze komentarze na temat moich postów i wogóle nie będę na nie odpowiadał.]

Opublikowano

Onar, bzdury opowiadasz, nie wydaje mi się żeby tak sie dało kogoś oszukać.

To już nie te czasy, nie wierze, że ktoś sie jeszcze da na to naciąć.

Wg mnie lepiej DH jako duch latać po lasku.

Nowe sposoby na zarabianie, które mogą Cie zaciekawić:

eKasa.hitos.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...